Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vaše jméno ... osobní doklady ... život. Definitivní odcizení vaší identity. Nepolapitelný sériový vrah žije již 20 let životy svých obětí. Nyní však dochází k obratu. Na případ je přidělena agentka FBI Illeana Scottová, jejímž oborem je sestavování psychologických profilů zločinců. Úkolem agentky je zjistit, jaký má vrah motiv, pokusit se předejít jeho činům a učinit protiopatření. Jenže tento vrah ví o Scottové příliš mnoho. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

Turiec 

všechny recenze uživatele

Hoci sa hercom častokrát podarí navodiť atmosféru bez slov - len pohľadom a kamera okrem častých detailov (oči, nechty ...) ponúka aj zaujímavé závery, nedá sa ubrániť záveru, že režisér varil podľa overeného receptu a neprináša nič nového. Nič vlastné - zo seba. Niektoré zo scén pripadajú úplne zbytočné (napríklad - baterková scéna z hotelovej izby). Ako ukazuje DVD bonus mnohé iné boli našťastie vystrihnuté. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ďalší z rady tuctových trilerov s nezaujímavou zápletkou na stredajšiu noc, ktorý sa akýmsi omylom dostal do kín, zrejme iba kvoli hereckému obsadeniu, ktoré nečítalo scenár. Ale to sa stáva dosť často, viď Julanne Moore a Zlodeji pamati (už len tie podobné názvy). Je tu niekolko náznakov kto by mohol byť vrah, ale sú to iba slepé uličky, typický znak bezradnosti scenáristov. Záver je jedno z desiatich najhorších rozuzlení v detektívkach, a keď bude nejaká anketa na túto tému, tak verím, že sa tam Zlodej životov objaví. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Trocha napětí, půl tuctu lekaček a v úvodu slibně se rozjíždějící atmosféra thriller vážně nedělá.. Slibný námět zmizel pod neschopností režiséra (Caruso opravdu ani zdaleka nedosahuje kvalit Davida Finchera), který rozehrává další part na "velkou pointu", které se spíše ale divák pousměje.. Jenže než se k ní dopracujeme, tak postupně zjistíme, že mezi hlavními postavami to nefunguje (Angelina je jak v posledním tažení), bestiální vrah je každému jasný už takřka od počátku, kdy se Ethan Hawke objeví na plátně - vše je tak nějak nevyvážené, průhledné, vykradačské.. Dvě (hodně slabé) hvězdičky dávám za slibný rozjezd.. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Když zapomenu na opravdu vysoký stupeň předvídatelnosti, pak je pro mě "Zloděj životů" poměrně zábavnou bubu-podívanou s pěknou řádkou polorozložených těl, zajímavou úvodní vraždou (to jsem vážně nečekala) a s jednou opravdu povedenou lekačkou, která mě málem zabila.XD Já nevím, mně se to prostě líbilo, takže slabší ****.:-) ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

V podstate len veľmi priemerný thriller, ktorému zúfalo chýba atmosféra, nahrádza ju však šokujúcimi kvalitnými zvratmi. Ethan Hawke síce nehrá vyložene zle, ale ten kto sa mi vo filme nepáčil, bola Angelina Jolie. Tentokrát mi jej herecký prejav prišiel veľmi obyčajný, možno až podpriemerný.**a 1/2 ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Předlohou k filmu byla stejnojmenná kniha britského autora Michaela Pye. Hlavní hrdinka se ale v knize jmenuje Grace Vanderholt a ne Illeana Scott jako ve filmu. (imro)

Reklama

Reklama