Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vaše jméno ... osobní doklady ... život. Definitivní odcizení vaší identity. Nepolapitelný sériový vrah žije již 20 let životy svých obětí. Nyní však dochází k obratu. Na případ je přidělena agentka FBI Illeana Scottová, jejímž oborem je sestavování psychologických profilů zločinců. Úkolem agentky je zjistit, jaký má vrah motiv, pokusit se předejít jeho činům a učinit protiopatření. Jenže tento vrah ví o Scottové příliš mnoho. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nevím proč to mu tady dáváte tak nízké hodnocení. Nestydím se jít proti proudu a taky půjdu. Mě se to líbilo. Nebyl to v žádném případě špatný nápad. Vrah tě zabije, aby se mohl stát tebou. Vůbec nevadí, že téma filmu je stokrát ohrané. Angelina Jolie jako speciální agentka FBI Illeana Scott je skvělá. Nudou jsem rozhodně netrpěla, proč taky. Já jsem si film užívala. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Velice nudná záležitost, která si hraje na mnohem víc, než ve skutečnosti je! Velmi dobře herecky obsazené! Ale kde nic, tu nic! Debilní scénář mně donutil jen kroutit hlavou. Naprosto nesmyslné, ubohé a trapné. Od začátku do konce nonstop nuda. A ani rádoby akční konec není nijak zábavný a je také nudný. Do toho všeho příšerná hudba, která mně uplně tahala za uši. Vůbec mi nejde do hlavy co to jako mělo být! Angelina Jolie, Ethan Hawke, Théky Karyo, Olivier Martinez a Kiefer Sutherland jsou jedni z těch lepších herců. Ovšem v tomto filmu předvádějí mizerné výkony. Ethan Hawke byl jediný skvělý. Angelina Jolie taktéž ušla ale spíš tam asi byla na ozdobu. Jen se sám sebe ptám, co tam dělal Kiefer Sutherland? Dohromady se tam vyskytl asi tak 3 minuty a pronesl asi 8 vět. Tenhle herec nemá takovéto filmy za potřebí. A konec filmu? Trapný, vyhaslý a předvídatelný! Neuvěřitelný film!! Pokud možno a ještě jste ho neviděli, tak se mu jednoznačně vyhněte obloukem! ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní kriminálka která akorát trochu rozpolcuje v tom směru, že člověk neví jestli má víc čumět na Angelinu a její vnady, nebo se věnovat tomu celkem slušně promakanýmu ději. Škoda, že po hodně slibný první půlce to trochu upadne a taky pár scénaristických kiksů to kazí, ale jinak docela dobrý.65% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller s pomalým rozjezdem a přes jeden dva překvapivé momenty poměrně předívatelný. Totožnost vraha odhalíte během dvaceti minut, vinou okatých náznaků, kterým se nedokázal ubránit režisér ani herec. Chybí tomu pořádné napětí, které bych od takového vraha a takového pátrání čekal, Angelina je ve své roli svérázné agentky překvapivě nevýrazná až nudná (možná se měla jít učit od MacLachlanova agenta Coopera), chemie mezi ní a Hawkem je naprosto žádná. Čekal jsem víc. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, průhledné dílko... Aspoň, že A.Jolie je kus baby na kterou se dá koukat :-) , jinak bych to asi nedokoukal, zvláště poté, co po pár minutách neretardovaný člověk (a možná i ten) pozná kdo je vrah. A co pak s tím zbytkem filmu (nebudu říkat kriminálky - to bych kriminální žánr asi urazil)? ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Zloděj životů debutoval v Severní Americe na třetím místě s 11,5 mil. dolarů během stejného víkendu jako třeba Úsvit mtvých. (imro)

Reklama

Reklama