Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Okouzlující námořník Jacob se rozhodne zastavit tyranského kapitána a zachránit unesené dítě. Na své misi získá nečekaného spojence v podobě mořské příšery. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (119)

lektvar odpad!

všechny recenze uživatele

Permanentne sa tam ozieraju. Tazko sa mi to toleruje uz 7 rokov v serialoch od 12. Ale v rozpravke? Vazne? 😡 a okrem toho je to nudne, je tam milion vizualnych, dejovych, fyzikalnych (ano tvari sa to tak, ze aj toto by tam malo fungovat), moralno-etickych chyb a vlastne od zaciatku si prajem, aby cely tento priserovy svet zmietla cunami a ja som to nemusela dopozerat. A to mam za sebou len 40 minut!!! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Tak nesympaticke a nicim nezaujimave animovane postavy si ani nepamatam. Dakujem svojmu detskemu mozgu,ze ak som aj nieco podobne videla, tak som to vytesnila. Toto nevytesnim 😔 ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Moc pěkná animovaná pohádka, s dobrou premisou. Pirátská verze Jak vycvičit draka mě však neurazila, ale ani nenadchla a to mám pro toto zasazení slabost. Na takto jednoduchý příběh, který má výrazně slabší scénář než draci jsou dvě hodiny příliš a absence humoru a dechberoucí akce tomu nenapomáhá. Navíc svět mořských příšer není ani tak zajímavým a Červený běs má sotva polovinu osobnosti, co Bezzubka. Navíc je celý děj mnohem méně přirozený a více příhodný. Po všech stránkách průměrná záležitost, která má dost nezasloužený konec hodný protočení očí. Neškodný na jedno zhlednutí, ale asi to není něco, na co by člověk vzpomínal, natož měl chuť si to dát znovu. Škoda, lehce promrhaný potenciál. 5/10. ()

Reklama

havLord 

všechny recenze uživatele

Nemuzu si pomoct, ale prijde mi, ze zde Sea Beast dostava prilis velký čoud. Jeste jsem to nevidel vcelku (a neuvidim, sledujeme to s ani ne 2-letym synem, tj. attention span musky octomilky), ale prijde mi to celkem OK. Atraktivni prostredi, par oblud, dobry casting a fajn hlasky. Pro me to ucel plni dobre, není to nijak detinsky, nebo zbytecne natahovany. V klidu 4 hvezdy. ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Bol príbeh inšpirovaný Ako vycvičiť draka? Možno hej, je to rámcovo podobné. Ale! Boli tu parádne súboje s morskými príšerami. Hlavne úvodná bola fakt pecková, to patrilo k tomu najlepšiemu čo som videl v animovaných filmoch. Graficky taktiež lahoda, tá voda, podarené postavy, nádherné kráľovské mesto. Mňa to proste bavilo, malo to napätie, decká to bavilo. Malo to aj milé zvieratko, vtipné momenty. Fakt dobrý animák. Režisér má asi rád červenú, lebo po Veľkej šestke (slvelý animák) tu máme toto s červenou príšerou. Za mňa silné 4*. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Animace je solidní, ale příběh je prostě slabej. Celé to pozadí lovení příšer od pradávna a způsob, jak k tomu hlavní postavy přistupovaly, aby to potom  raz dva změnily, byl za mě nereálně podanej.  Jednotlivé části byly většinou celkem v pohodě, ale dějová linka prostě drhla, nemůžu si pomoct. Taktéž dabing byl slabší, námořnické ay ay v podstatě nedávalo smysl a pro nezasvěceného to zní divně, nahradit to běžným " jo" by nemělo vůbec na nic vliv a neznělo by to tak debilně. Víc humoru by tomu taky prospělo. Nudnější průměr, co trochu boduje námořnickou atmosfěrou a animací. ()

Galerie (13)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama