Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Okouzlující námořník Jacob se rozhodne zastavit tyranského kapitána a zachránit unesené dítě. Na své misi získá nečekaného spojence v podobě mořské příšery. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (119)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ok, nie je to už taká pecka ako Big Hero 6, ale na druhú stranu, je to Netflix a na pomery Netflixu je to asi najlepší a najveľkolepejší animák ever. Technické spracovanie je bravúrne, má to akcie až až, nájdu sa aj milé momenty, či sa trošku zatlačí na emócie, má to parafrázu na manipulácie dejín mocnými, takže je tu aj výchovný resp. vyučovací element, jednoducho sa to páčilo nielen deväťročnej dcérke ale aj mne. Je to jedno obrovské morské dobrodružstvo, v podstate taká detská morská variácia na Godzillu. Veľmi dobré Netflix, veľmi dobré, jeden z najlepších počinov vrátane hranej tvorby. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jde hodně vidět, že jo od tvůrců Moany (ta holka je jí hodně podobná)  a režiséra Jak Vycvičit Draka (vzhled příšer). Jinak s tím problémy nemám tohle je lepší po trikové stránce a animační stránce   než taková Proměna od Pixaru  o příběhu ani nemluvím radši a ty příšery vypadají jako skutečné minimálně ta červená  . Je jasné, že to schytá čočku kvůli tomu, že je to Netflix a někomu bude vadit, že je v popředí černá holka a na lodi se to černochy jenom hemží, ale proč ne pokud to funguje nemám s tím problémy.  Jediné mínusy jsou pouze ty, že se zde objeví těch příšer zhruba 5 a , že zde z neznámých lidí neumí říkat ano, ale říkají pořád aj. Po delší době je to na Netflixu film co by se dal vyloženě doporučit.   80 procent ()

Reklama

Ironhead 

všechny recenze uživatele

Pěkné animace kazí naprosto blbý děj a to i na poměry animované pohádky. Nic tu nedává smysl... spřátelení s příšerou... proč, jak, jak to že tak naráz po dekádách války a zabíjení?!? Závěr, kdy malá holka z děcáku má naráz větší slovo než král a jeho dvůr. Generálka (je to Netflix:_) která neposlouchá rozkazy... aneb důvod, proč nedělat z žen generály :_) Prostě jsou to hezké barevné pohyblivé obrázky, ale děj, motivace postav (kterou mění často lusknutím prstů a bez hlubší pohnutky) ani zápletka nedávají příliš smysl. ()

Oxyuranus 

všechny recenze uživatele

SPOILER! Ono je to takový všelijaký. Ta animace je krásná a příběh nepřináší nic světoborného, ale i tak z toho mám prostě dobrý pocit, když se na to dívám. Dvě věci mě ale hodně zaráží. Ta první je, že na začátku vidíme smrt příšery, řezání jejího klu. Přitom je to pohádka pro děti. Ta druhá je, když je kapitán se prostě začátku jeví jako sympaťák, i když tady zastupuje padoucha. To je hodně zarážející a celkový dojem mi to dost kazí. Přijde mi to v tomhle ohledu prostě strašně nedotažené. Ale nesmyslných motivací je ve filmu daleko víc. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tohle pro mě bylo velmi milé překvapení. Než jsem viděla tenhle film, tak pro mě byl jasným vítězem na nejlepší animák roku (Oscara) Kocour v botách, ale po tomhle je to rozhodně tenhle snímek. Animace je krásná, když se na obrazovce objeví ďás, ty kontrastní scény s ďasem a malou Maisie (například pod vodou) jsou naprosto dechberoucí. Příběh je vcelku taky povedený a moc mě to bavilo. ()

Galerie (13)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama