Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

(Původní hodnocení - 15.10. 2014 - 4*) Konečně jsem se po tak dlouhé době opět dostal k tomuto Hororu, zda ho přidat na profil do mého seznamu, k těm lepším a nezapomenutelným žánrovým kouskům. A určitě si to zaslouží. Protože i po těch více jak sedmi letech, jsem si pamatoval jednotlivé scény a i dnes se mi to líbilo, udrželo v napětí a některé smrti, jsou opravdu povedený. Na to, že režisér má na svém kontě většinou erotické a pornografické filmy, tak tohle se fakt povedlo. Jen škoda, že tu nahotu nepřenesl i sem - skupinka pěkných holek, společně v opuštěném hotelu s výtržníky, který mají za úkol ho uklidit a za odměnu se jim sníží doba trestu. Má to skvělou atmosféru, odsejpá to, povedné Gore a efetky a Glenn Jacobs alias KANE, se pro tuhle roli hodil víc, než kdokoliv jiný. Slušná pecka i na dnešní dobu a docela mi poslední dobou chybí tyhle brutální Horory, kde řádí a zabíjí nabouchanej psychopat. Původní hodnocení tedy určitě neměním. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco trochu jinýho (víc exploit), o to větší radost mi udělal celkem regulérní, a hlavně záživný slasher. Zápletka je zhruba taková: Skupina mladistvých delikventů jede renovovat starý zaprašený hotel Blackwell, a bonus za dobrou úklidovou práci - v horních vyhořelých patrech bydlí vraždící psychopat, který své oběti s oblibou loví na hák, omlátí je o zeď, vydloube oči a dorazí. Tedy, v případě že mu nenakopete prdel (to není jen tak), nebo nejste mladá holka s vytetovanými kříži (souvisí s traumaty v jeho minulosti). Charismatický wrestler Glen 'Kane' Jacobs je v roli maniaka jako doma, beztak je to jeho prací už dlouhá léta film nefilm. Dobře zvládá i vyšinutý, psychologičtější chvilky v závěru, takže celkově paráda, jen ty zuby u něj možná trochu přehnali... Na SEE NO EVIL jsem jinak ocenil vychytaný prostředí, je vidět že s tím si někdo dal slušnou práci a odrazilo se to mimojiné v podle mě solidní atmosféře. Povedený bylo taky překvapení ke konci. Na druhou stranu malinko mě vytáčel ten 'cool' klipový styl, jak je to místy natočený, sestříhaný a upravený, ale co, přeci jen se jedná o WWE Films a tam je to holt běžný no. Ale nečekal bych u nich takový level brutality, takže budiž odpuštěno. Zaprodat Kanea do nějaký rádoby drsný šunky, to by mě nasrali. Nestalo se naštěstí - nic extra to není, ale dobrá a zábavná oddychovka ano, tak palce nahoru! K R-rated dokonalosti už chyběly jen nějaký ty kozy. 7/10. ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Partička dementne sa správajúcich mladých väzňov (!), ktorí vyzerajú kompletne nastylovaní, akoby zišli z predvádzacieho móla ide upratovať starý hotel. Stráži ich pritom jeden (!) jednoruký (!) dozorca. Samozrejme, že si potom s nimi zašpásuje Glen "Drobátko" Jacobs. Jedna hviezda za jeho zberateľskú vášeň :), ostatok veľmi slabý. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Prvých cca 8 minút to celkom ušlo, ale len čo na scénu pricupitala "upratovacia" skupinka delikventov, úroveň filmu zdegenerovala na úroveň IQ moderátora wrestlingových zápasov. Drsňácky a monochrónne štylizovaná vizuálna stránka (viď dva posledné TCHM, Saw či Tunel smrti) sa v poslednom čase stáva spoľahlivým poznávacím znakom kašírovanej bezduchosti. Zato názov je úplne presný: ja som fakt nijaké ZLO nevidel. Iba ďalší zlý film. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tato klasická vyvražďovačka se odehrává v starém vyhořelém hotelu, kam jedou mladí delikventi a delikventky na výpomoc s úklidem. Zde na ně čeká obří zabiják, který má v zálibě sbírání lidských očí. Hromotluk používá k lovení neviňátek sekyru, řeťez s hákem a jiné specialitky. Opět se jedná o týpka, který toho hodně vydrží a zabít ho nebude jen tak. Mordy nejsou špatný, krve je zde taky dost. U tohoto filmu nejde o strach, ale o klasickou likvidaci slabších jedinců a pěkných buchet, takže milovník tohoto žánru si přijde na své. Za mě 55% :) ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • V jedné z prvních verzích scénáře neměl Jacob Goodnight (Glenn Jacobs) oční víčka. (Polgedney)
  • Jedná sa o prvý snímok, ktorý produkovalo WWE Studios. Do hlavnej roli obsadili dlhoročného wrestlera pôsobiaceho v tejto spoločnosti, Glena Jacobsa (Jacob Goodnight). V spoločnosti pôsobí pod prezývkou "Kane" a v štýle "veľkého červeného monštra". (AdamesWWE)

Reklama

Reklama