Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

t_gon 

všechny recenze uživatele

Tohodle chlápka (Gregory Dark) jsem nikdy neznal. Ale od teď je dobré si jeho jméno pamatovat a vyhýbat se jeho filmům jak nejvíc to půjde. I když má bohatou filmografii, tak tímhle snímkem dokázal, že točit prostě neumí. Absolutně nemá styl, dobrý vkus co se záběru týče, střih byl velice chaotický a celkově byl film, o tupém a velkém "bijusovi", jež v obřím hotelu masakruje partičku teenagerů, nechutně o ničem. O odporných tricích a klasických "dementních" počinech herců se zmiňovat taky netřeba. Prostě strašný film se vším všudy... ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco trochu jinýho (víc exploit), o to větší radost mi udělal celkem regulérní, a hlavně záživný slasher. Zápletka je zhruba taková: Skupina mladistvých delikventů jede renovovat starý zaprašený hotel Blackwell, a bonus za dobrou úklidovou práci - v horních vyhořelých patrech bydlí vraždící psychopat, který své oběti s oblibou loví na hák, omlátí je o zeď, vydloube oči a dorazí. Tedy, v případě že mu nenakopete prdel (to není jen tak), nebo nejste mladá holka s vytetovanými kříži (souvisí s traumaty v jeho minulosti). Charismatický wrestler Glen 'Kane' Jacobs je v roli maniaka jako doma, beztak je to jeho prací už dlouhá léta film nefilm. Dobře zvládá i vyšinutý, psychologičtější chvilky v závěru, takže celkově paráda, jen ty zuby u něj možná trochu přehnali... Na SEE NO EVIL jsem jinak ocenil vychytaný prostředí, je vidět že s tím si někdo dal slušnou práci a odrazilo se to mimojiné v podle mě solidní atmosféře. Povedený bylo taky překvapení ke konci. Na druhou stranu malinko mě vytáčel ten 'cool' klipový styl, jak je to místy natočený, sestříhaný a upravený, ale co, přeci jen se jedná o WWE Films a tam je to holt běžný no. Ale nečekal bych u nich takový level brutality, takže budiž odpuštěno. Zaprodat Kanea do nějaký rádoby drsný šunky, to by mě nasrali. Nestalo se naštěstí - nic extra to není, ale dobrá a zábavná oddychovka ano, tak palce nahoru! K R-rated dokonalosti už chyběly jen nějaký ty kozy. 7/10. ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

kdyz jsem videl uvodni obrazek k filmu na dvd, rekl jsem si super to bude neco na zpusob horor-komiks, protoze jsem si myslel ze hlavni antihrdina je nejakej hulk s rohama, a ono ouhle ..... to je jen jeho hak. Kazdopadne me film spis zklamal, ale nic jsem od nej taky neocekaval, ale byla tam jedna dobra scena s mobilem, jak ji ho nacpal do krku.... ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Partička dementne sa správajúcich mladých väzňov (!), ktorí vyzerajú kompletne nastylovaní, akoby zišli z predvádzacieho móla ide upratovať starý hotel. Stráži ich pritom jeden (!) jednoruký (!) dozorca. Samozrejme, že si potom s nimi zašpásuje Glen "Drobátko" Jacobs. Jedna hviezda za jeho zberateľskú vášeň :), ostatok veľmi slabý. ()

(mOnkey) odpad!

všechny recenze uživatele

Další z nekonečné řady rychlokvašných průjmů americké provenience. Středem zájmu je opět přehnaná brutalita, která se marně snaží zakrýt stupidní děj, nulovou atmosféru a chatrné výkony přítomných estrádníků z cirkusu, a která člověka vyděsí snad jen tím, kolik snímků podobného ražení tvůrci vykradli. Marná snaha, nic lepšího než odpad z toho nevykouzlíme. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • V první verzi scénáře byla Hananh (Tiffany Lamb) těhotná. (Polgedney)
  • Pracovní název filmu byl Eye Scream Man, později se uvažovalo o pojmenování The Goodnight Man, nakonec však zvítězil See No Evil. (Terva)
  • Všechen prach a mouchy byly přidány do filmu digitálně pomocí CGI. (Polgedney)

Reklama

Reklama