Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

matestlust 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem klasický slasher moderní doby,což se tedy už od začátku tímto směrem více než dost přibližovalo-parta mladých lidí,pár v pohodě,pár bastardů,jedno odlehlé místo se svojí historií,..což však od tuctových filmů tohoto směru má See No Evil navíc,to je neskutečné množství brilantních gore scén.Už hned první mi přiotevřela oči a od té doby jsem se velice příjemně a hlavně nad očekávání bavil.rozuzlení bylo teda velice trapné,ale to vám na konci celého toho masakru je uplně u prdelky...Po delší době americký výtvor,který není cover na straší klasiku a který má něco víc než ta záplava tuctových slaherů.. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

(Původní hodnocení - 15.10. 2014 - 4*) Konečně jsem se po tak dlouhé době opět dostal k tomuto Hororu, zda ho přidat na profil do mého seznamu, k těm lepším a nezapomenutelným žánrovým kouskům. A určitě si to zaslouží. Protože i po těch více jak sedmi letech, jsem si pamatoval jednotlivé scény a i dnes se mi to líbilo, udrželo v napětí a některé smrti, jsou opravdu povedený. Na to, že režisér má na svém kontě většinou erotické a pornografické filmy, tak tohle se fakt povedlo. Jen škoda, že tu nahotu nepřenesl i sem - skupinka pěkných holek, společně v opuštěném hotelu s výtržníky, který mají za úkol ho uklidit a za odměnu se jim sníží doba trestu. Má to skvělou atmosféru, odsejpá to, povedné Gore a efetky a Glenn Jacobs alias KANE, se pro tuhle roli hodil víc, než kdokoliv jiný. Slušná pecka i na dnešní dobu a docela mi poslední dobou chybí tyhle brutální Horory, kde řádí a zabíjí nabouchanej psychopat. Původní hodnocení tedy určitě neměním. ()

Reklama

kinej odpad!

všechny recenze uživatele

Od první scény nás film nenechává na pochybách, že o nějakou tu kvalitu tvůrcům vůbec nešlo. Už počáteční představovačka hrdinů – drsňáků je totálně ubohá. V tomto hororu absentuje jakýkoliv náznak napětí. Hororové atmosféře moc nepomáhají ani rádobyodpudivé scény, kdy hlavní vrahoun vydloubává lidem oči. Režisér asi chtěl v divákovi vzbudit znechucení, které by podkreslilo stísněnou atmosféru, jenomže vše působí pouze směšně. No a vrahoun sám působí tupě a komicky a rozhodně ne děsivě. Hák na řetězu, který se měl stát asi symbolem tohoto zabijáka, je tak jen symbolem tvůrčího zoufalství. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tato klasická vyvražďovačka se odehrává v starém vyhořelém hotelu, kam jedou mladí delikventi a delikventky na výpomoc s úklidem. Zde na ně čeká obří zabiják, který má v zálibě sbírání lidských očí. Hromotluk používá k lovení neviňátek sekyru, řeťez s hákem a jiné specialitky. Opět se jedná o týpka, který toho hodně vydrží a zabít ho nebude jen tak. Mordy nejsou špatný, krve je zde taky dost. U tohoto filmu nejde o strach, ale o klasickou likvidaci slabších jedinců a pěkných buchet, takže milovník tohoto žánru si přijde na své. Za mě 55% :) ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Partička dementne sa správajúcich mladých väzňov (!), ktorí vyzerajú kompletne nastylovaní, akoby zišli z predvádzacieho móla ide upratovať starý hotel. Stráži ich pritom jeden (!) jednoruký (!) dozorca. Samozrejme, že si potom s nimi zašpásuje Glen "Drobátko" Jacobs. Jedna hviezda za jeho zberateľskú vášeň :), ostatok veľmi slabý. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • V jedné z prvních verzích scénáře neměl Jacob Goodnight (Glenn Jacobs) oční víčka. (Polgedney)
  • Natáčení filmu probíhalo ve Warner Roadshow Studios (nyní Village Roadshow Studios) v australském městě Gold Coast nacházející se na jihovýchodě státu Queensland. Natáčelo se 32 dní. (noelcoward73)

Reklama

Reklama