Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Pokud máte chuť na pořádnej slasher, s Neviditelným zlem nemůžete sáhnout vedle. Všechny ingredience, co má tento hororový subžánr mít, tu dostanete měrou vrchovatou- partu mladých (tentokrát ovšem ne středoškoláků, ale delikventů, co si maj odpracovat svých pár hodin nucených prací, aby se jim zkrátila výše trestu (pro někoho se zkrátí hned hehe :)), skvělé deprimující interiéry zatuchlého (a vyhořelého) monstrhotelu, jenž je protkán temnými chodbami a zkratkami (to aby se hlavní "hrdina" tolik nenaběhal) a propos, když už píšu o "hrdinovi", to je pravděpodobně největší devíza See No Evil, Glenn Jacobs je slasherový maniak par excellence! :) Spokojenost maximální. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film začal hneď z ostra.Dvaja policajti prídu do domu,tam nájdu holku bez očí,v zápatí jeden z policajtov je zabití a druhému útočník presekol ruku a vraha zastrelil.Po nejakej dobe ten policajt aj z partiou vaznou vstupujú do hotela,aby ho upratali.Ale veľmi skoro zisťujú že tam niesu náhodou a niekto ich začne likvidovat.A už je jasné že to má spojitost s policajtom.Paradne prostredie stáreho hotelu,dáva tomuto filmu hutnú atmosféru,lebo neviete kde sa vrah objaví a odkiaľ ich sleduje.A tá scéna kde padala dole a padla na hlavu a pustili sa donej psi bola ukážková,najlepšia s celého filmu.A na konci jak sa doňho pustili a bili ho zo všetkých strán,to ma aj pobavilo,lebo to vyzeralo ako v Charlieho anjeloch.Parádny slasher ktorý poteší každého hororového nadšenca,či po krvavej stránke ale aj čo sa týka hereckého obsadenia. ()

Reklama

t_gon 

všechny recenze uživatele

Tohodle chlápka (Gregory Dark) jsem nikdy neznal. Ale od teď je dobré si jeho jméno pamatovat a vyhýbat se jeho filmům jak nejvíc to půjde. I když má bohatou filmografii, tak tímhle snímkem dokázal, že točit prostě neumí. Absolutně nemá styl, dobrý vkus co se záběru týče, střih byl velice chaotický a celkově byl film, o tupém a velkém "bijusovi", jež v obřím hotelu masakruje partičku teenagerů, nechutně o ničem. O odporných tricích a klasických "dementních" počinech herců se zmiňovat taky netřeba. Prostě strašný film se vším všudy... ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

(Původní hodnocení - 15.10. 2014 - 4*) Konečně jsem se po tak dlouhé době opět dostal k tomuto Hororu, zda ho přidat na profil do mého seznamu, k těm lepším a nezapomenutelným žánrovým kouskům. A určitě si to zaslouží. Protože i po těch více jak sedmi letech, jsem si pamatoval jednotlivé scény a i dnes se mi to líbilo, udrželo v napětí a některé smrti, jsou opravdu povedený. Na to, že režisér má na svém kontě většinou erotické a pornografické filmy, tak tohle se fakt povedlo. Jen škoda, že tu nahotu nepřenesl i sem - skupinka pěkných holek, společně v opuštěném hotelu s výtržníky, který mají za úkol ho uklidit a za odměnu se jim sníží doba trestu. Má to skvělou atmosféru, odsejpá to, povedné Gore a efetky a Glenn Jacobs alias KANE, se pro tuhle roli hodil víc, než kdokoliv jiný. Slušná pecka i na dnešní dobu a docela mi poslední dobou chybí tyhle brutální Horory, kde řádí a zabíjí nabouchanej psychopat. Původní hodnocení tedy určitě neměním. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Výborná vyvražďovačka, kterou zde opět spousta lidí nepochopila. Fascinuje mě, kolik je tu ještě ´´znalců´´, kteří považují za horor snad jen duchařiny s dlouhovlasatými japonskými dívkami a nad svižnou vyvražďovačkou ohrnují nosem nebo ještě hůř jí solí odpad za odpadem. Ano, pokud člověk čeká inteligentní horor s nádechem krimi, tak bude zklamaný. Jenže už plakát přece napovídá něco o tom, že půjde o vyvražďovačku s průměrnou a neoriginální zápletkou. Tudíž logicky musí být vaše očekávání minimální - takové jaké jsem měl i já. No a neříkejte mi, že vás úvod neuchvátil. Já jsem teda žasnul!!! Málokterý slasher se může pochlubit tak precizní kamerou a výborným střihem jako Neviditelné zlo. Ty detaily místností, chodeb i švábů, to vše dotváří atmosféru, která vás má znechutit a to se jí po čertu daří. Samozřejmě filmu se dají vytknout různé chyby a poměrně neoriginální zápletka s drsnou maminkou, i přesto ale Neviditelné zlo šlape od začátku do konce na plný plyn a nejen, že mě výborně bavil, ale na některých místech jsem opravdu žasnul nad originalitou zabíjení. Výborně mé pocity sepsal do komentáře uživatel Flipnic. Co se týče hodnocení. Z mé strany 75%, ale hvězdiček dám maximum po přečtení několika odpad-komentářů. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Všechny scény v autobusu byly točeny se zeleným plátnem. (Polgedney)
  • V jedné z prvních verzích scénáře neměl Jacob Goodnight (Glenn Jacobs) oční víčka. (Polgedney)
  • Natáčení filmu probíhalo ve Warner Roadshow Studios (nyní Village Roadshow Studios) v australském městě Gold Coast nacházející se na jihovýchodě státu Queensland. Natáčelo se 32 dní. (noelcoward73)

Reklama

Reklama