Reklama

Reklama

Krysy: Noc hrůzy

  • Itálie Rats - Notte di terrore (více)

Obsahy(1)

Nejslavnější krysí horor z dílny Bruna Matteie. Tisíce rudých očí a ostrých zubů jako mor likvidují poslední obyvatelné místo na Zemi. Sto let po jaderné válce, která zpustošila Zemi, nachází skupinka přeživších opravdový ráj. Ráj s živými rostlinami, pitnou vodou a dostatkem jídla. Ráj, ve kterém je však cosi shnilého. V noci vylézají ze svých děr právoplatní majitelé – krysy. Tisíce a tisíce nenasytných bestií pustoší úkryt a po jednom likviduje jeho obyvatele. Ti se i přes nevelké naděje na úspěch rozhodnou přesile hlodavců postavit v posledním boji. Skupince přeživších začíná mezi krvelačnými zabijáky opravdová noc hrůzy! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (78)

raimi odpad!

všechny recenze uživatele

Mattei s Fragassem dokážou natočit úžasně zábavný trashe jakými jsou Virus nebo Troll 2. Ale dokáží i pravý opak, natočit filmy jejichž sledování přináší divákovi psychické i fyzické utrpení, jako tomu je u Porno Holocaustu nebo Krys. Tohle byl úplně novej level filmového zážitku. Musel jsem si dávat pauzy a kroutil se u projekce jako had. Tohle byla nefalšovaná trýzeň. Člověk zjistí, že stupidita nemá hranice a někteří lidi naprosto postrádají soudnost. Někdy je to dobře, a člověk se neskutečně pobaví, jako třeba u zmíněného Virusu, někdy je to peklo na zemi, tak jako u Krys. Ovšem poslední minuta filmu je strop. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

rekl bych horror na minus prvni z dob italskych punkovych filmu let 70 80 .. pribeh je prosty (jako by o nej slo)::: After Bomb Age (2015 AD) krysy posilneny znacnou davkou radiace ovladly zemi, bouraji steny, lamou dvere a sezerou vse zive za zvuku monotonni, usi trhajici analogove hudby...a to ste nevideli tu bandu zmotorizovanych kryplu.. a ty kecy.. rozhodne vydrzte do konce, protoze nutrie v protiradiacnim obleku stoji za to. nelze dat mene nez tri. nevidana kokotina ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si jak tenhle film mě hodnocení pár uživatelů a nesl červený hábit nadprůměrnosti skoro necelých 80 procent,ale jak to bylo vydáno na DVD v cz,tak to spadlo na aktuálních 37 procent. No mě se to líbiolo na pět,italové měly,vždy zvláštní pojetí filmu,jak trikové tak i provedením. Délka jak tak akorát a ten konec. Zemi ovládly krysy velikosti člověka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Áaáááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

tomeek odpad!

všechny recenze uživatele

Buď odpad! nebo *****, to je totiž takový šlak, že to není možné. Dlouho jsme se tak nenasmáli! Mizerné triky, příšerní herci, režisér asi nebyl přítomen a ty "útočící" gumové krysy, to je už jen třešnička na dortu. To ani nemluvím o té zničující "pointě"! :D "Otevřete ty dveře, ve jménu lidstva!" ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

tento film je ztrátou času a dívat by jste se na něm měli jen v případě sadomasochistických choutek (proto utrpení co budete muset shlédnout), nebo jste-li fandou braků či krysích filmů. O hudbě bych řekl jen asi to, že místy se dala poslouchat, ale většinou mi trhala ušní bubínky a k filmu se vůbec nehodila. Atmosféra nulová, ale pokud máte rádi trapné hlášky a uječené ženské, tak možná určité zalíbení najdete. Herečka, která neustále ječela a pak byla při výbuchu granátu, mi pila krev asi ze všech nejvíc. Hned po ní následuje černoška se jménem Čokoláda, která byla naprosto otřesná a její tanečky a řev při scéně, kdy na ni vysypali mouku, mi zůstane ještě dlouho v paměti. Nic horšího jsem asi ještě neviděl. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu byly opravdu upalovány živé krysy. (StrYke)

Reklama

Reklama