Reklama

Reklama

Strašidelný dům

  • USA The Haunted Mansion (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Jim Evers je mimořádně úspěšný realitní agent. Mnohem méně už se mu však daří jako otci a manželovi. Kvůli obchodu zmešká rodinnou oslavu, což se snaží napravit slibem, že si celá rodina někam vyrazí na víkend. Jenže i výlet nakonec získá punc pracovní cesty. Tajemný hlas totiž telefonicky požádá Jimovu manželku Sáru, aby se ujala prodeje kdysi honosného domu aristokrata Eduarda Graceye. V domě je uvítá komorník Ramsley. Kvůli rozbouřené řece zde musí všichni strávit noc. Zatímco zvědavý Jim objeví tajnou chodbu, jeho děti zavede podivná dýmová koule k obrazu krásné Elizabeth, která kdysi v domě zemřela. Věštkyně, jejíž obraz se zjeví ve skleněné kouli, nabádá Jima, aby zachránil rodinu. Varuje ho, že všichni v domě jsou ve skutečnosti duchové. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (237)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Eddie Murphy rozhodne nepratrí medzi mojich favoritov. Takže ani od tohto filmu som nečakal nič moc. Možno aj preto som bol nakoniec so "Strašidelným domom" celkom spokojný. Horrorový nádych tejto komédie ma potešil. Herecky to bolo zvládnuté na prijateľnej úrovni a to isté si dovolím tvrdiť o filmových trikoch. Tento film si budem pamätať ako jeden z tých lepších s Eddiem Murphym v hlavnej úlohe. *** ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Deti zahliadli v tv upútavku a nedali pokoj, až kým som nesľúbil, že si to spoločne pozrieme. Čakal som pohromu, ale až takú nie. Trpel som od začiatku až do konca. Nezasmial som sa ani raz a o nejakom vystrašení, nemôže byť ani reč. Vystrašila ma jedine predstava, že by mi niekto za trest púšťal toto utrpenie každý deň. E.Murphy sa v poslednej dobe dá zniesť jedine ako oslíkov hlas v Shrekovi. Film je jedna nekonečná nuda bez nápadu a akéhokoľvek oživenia deja. Obdivuhodná sračka pre nenáročných divákov, ktorá je pre náročného diváka životu nebezpečná. Ako stavbár dávam jednu hviezdičku za ten dom. 20%. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Kritizuješ každý dům, který si prohlížíme.......... Scénář : David Berenbaum. Kamera : Remi Adefarasin. Hudba : Mark Mancina - ve filmu také zazní - Raven - Superstition http://www.youtube.com/watch?v=14tnXLw8vIY CHYBA VE FILMU - Ve scéně, kde Jim vchází do mauzolea, si bere pochodeň ze sochy u dveří. Když se nemůžou dostat ven a ze dveří lezou pavouci, je pochodeň opět na svém místě, ale když z Jimova syna otřepávají pavouky, pochodeň je zase pryč. CITÁT - V tomhle domě žije vaše rodina už po generace. Je to váš domov. Proč ho chcete prodat?....... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších Murphyho zákonů: Nikdy nehraj v tak hluboké sračce, aby ta příští nemohla být ještě hlubší.. Minkoff jako tradičně hýří všemi barvami, přináší morální ponaučení, ale já v očekávání rodinné podívané dostal s tímto přívlastkem pouhou hrobku. V jedné urně vtip, v druhé nápaditost a v té třetí vzhledem ke svému skupenství nerotuje nýbrž víří Walt tatíček zakladatel.. ()

svik 

všechny recenze uživatele

Byl to dobrý film nemám ani moc co vytknou, ale celý příběh na mne působil příliž utahaně a nenapínavě. Film měl mít tak o 10 minut méně a potom by se na zhuštěné scény s dynamičtějším podtextem dalo možná trochu lépe dívat. Murphy si jede svou neurazitelnou kasiku a nevybočuje z řady, ale také ničím novým moc nepřekvapí, což je veliká škoda. Kydž začínal byl to jiný Murphy něž ho známe nyní. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (12)

  • Film se natáčel v Los Angeles, v Santa Claritě a v Barbanku v Kalifornii a v New Orleans v Louisianě. (rafix)
  • 4 zpívající hlavy nazpívala kapela jménem 4tet. (Shr1nK)

Související novinky

Del Toro a Cameron zešíleli

Del Toro a Cameron zešíleli

30.07.2010

A studio Universal s nimi. Horor s přístupností R (hodně krve a hnusných monster) a rozpočtem kolem 130 miliónů dolarů? Ale ano. Pokud režíruje Guillermo del Toro a produkuje James Cameron, nemusely… (více)

Del Torovi straší... v baráku

Del Torovi straší... v baráku

23.07.2010

Právě probíhající Comic Con v San Diegu chrlí exkluzivní informace o nových projektech. Některé jsou docela překvapivé. Třeba Guillermo del Toro konečně oznámil, na co se vrhne po svém smutném… (více)

Reklama

Reklama