Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Jednou to muselo přijít - po řadě volných teen adaptací klasických příběhů muselo dojít i na Popelku. Současné Popelky chtějí na Princeton, místo střevíčků ztrácejí mobilní telefon a pracují jako servírky. A ortel? Těžce naivní film, ale u pohádky bych to za chybu nepovažoval, jinak se však jedná o typicky hloupou americkou blbinu, kterých se natočily stovky, párkrát jsem se zasmál, jednou jsem byl i dojat, ve srovnání s jinými podobnými filmy se na to však dá koukat, Hillary Duff to zatraceně sluší, její macecha mně naopak lezla na nervy, její role byla trapná a dostala až přespříliš prostoru. Rozhodl jsem se, že dnes budu hodně hodný a dávám tři hvězdičky. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Chápu nízké hodnocení, kdybych měla být objektivní, taky bych s hvězdami šetřila. Jenže snímek jsem jako malá zbožňovala a jisté nepochopitelné kouzlo si pro mě zachovává dodnes. A nebo je za tím jen nostalgie? Kdo ví, ale citát "Nedovol, aby tě strach z prohry vyřadil ze hry" si budu pamatovat ještě hodně dlouho. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ne úplně vydařený remake klasiky. Sice spojení Popelky s přítomností se více méně povedlo, ale všechno je to zabalené v šíleně sladkém pozlátku. Strašně moc velký slaďák, né že by neměl být, ale tohodle už bylo opravdu přes příliš. Vytratilo se kouzlo klasického příběhu a to film uvrhuje do podprůměrného love story... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hilary Duff mi svého času tak nějak nevadila. Sice ty filmy, ve kterých se objevila jsou většinou jen samé romantické blbosti, ale pěkně se na ní dívalo a navíc i vcelku obstojně zpívá. Tahle verze „Popelky“ ovšem moc záživná nebyla. Jasně objevilo se tu pár světlých okamžiků i humorných momentek, ale většina postav mi lezla neskutečně na nervy. Ale tak je to dělané hlavně pro dívky v pubertě, které podobné srance a růžovou knihovnu milují takže… ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Chybělo docela málo a byl bych náramně spokojený. Chybělo pouze to, aby režisér, v důsledku popularity nejrůznějších komedií proslavené Jennifer Coolidge, trochu omezil rozsah její role, nebo spíš aby ji umírnil. Ne pokaždé, když se objeví ve filmu, to musí být dvanáctá verze Stifflerovy mámy, tady totiž její komediální kreace působí veletrapně. A to mě hrozně mrzí, Hilary Duff se mi totiž asi poprvé v její kariéře opravdu líbila a Chadovi se v teenagerovském žánru nevyrovná snad nikdo. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (15)

  • Na konci internetové přezdívky Hilary Duff je číslo "818. 818", což je kód oblasti San Fernando Valley, kde se film odehrává. (HappySmile)
  • Kvůli přípravě na řidičskou zkoušku Hilary Duff jezdila sama z jedné natáčecí lokality do druhé. (HappySmile)

Reklama

Reklama