Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • USA Jeepers Creepers 2 (více)
Trailer 1

Jednou za 23 let se probudí zlo a 23 dní se krmí na lidech...
Parta teenagerů - basketbalistů a jejich trenéři se vracejí školním autobusem po odlehlé dálnici ze zápasu domů. Po cestě praskne pneumatika, autobus se stane nepojízdným a basketbalisté zůstanou odříznuti od civilizace. Blíží se noc a krvelačné monstrum se zrovna po 23 letech probudilo. A má hlad. Velký hlad... (vw.cobra)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (262)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Nějak moc hvězdiček na tom americkém nebi. :-) Já jich ale rozhodně tolik nedám, stejně by o rudé hvězdy neměli zájem. Není to sice až takový průser, vzhledem k tomu, že se jedná o klasickou vyvražďovačku. Místy však nastávají bohužel trochu úsměvné momenty, místo toho, abych se bál (pohled Creepera do autobusu, bezhlavý tanečník). Opět nelogické chování postav. Dospělí se kupodivu chovají hůř než děti. O něco slabší než první díl a dávám slabé 3*. No alespoň, že ten Creeper vypadá k světu. 50% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Ještě větší sračka než jsme doufali.Kecám.To bylo úplě jasný,že s tohodle hovna a s takovým směšným strašydýlkem to nikdy lepší být nemůže.Ani vlastně nevím za co je ta hvězda.Asi za tu scénu v tom autobuse?????????Nevím.asi mám slabší chvilku když píšu tento komentář.Prostě to nějak nemůžu poslat do odpadu.Na to jsou tady jiní adepti. ()

Reklama

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Dvakrát jsem se smíchy málem složil (to když postava řekla devětkrát během dvou minut "Dostaň nás od toho autobusu!", to druhé už si nepamatuji a to je 30 minut po projekci) a jednou skutečně k smrti vyděsil při pohledu na hodinky. Tajmená atmosféra první poloviny jedničky je PRYČ a zbyl jen ubohý salátový výzvratek v klobouku, který je tím méně děsivý, čím více vystrkuje zuby a létá upevněný na lanech. Postav je tolik, že než si stačíte zjistit, jak se jmenují, umřou, je vám naprosto lhostejný jejich osud a i ty potenciálně zajímavější se stávají obětí scénárstické demence. Moderní trendy vyvražďovaček prožily revoluci, kterou jsem tak docela nepostřehl, ale udála se, protože jinak si neumím vysvětlit, proč vznikají plochá žánrová znásilnění typu Halloween Resurrection či toto veledílko, o jehož kopii bych si neopřel ani kolo. Více přemýšlení, tužší atmosféra, méně postav a apoň náznak děje... copak je to TAK složité? ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ray Wise s muškou japonského velrybáře obklopen mladistvými "herci", které snad doopravdy pomocí jednoduchého dětského rozpočítadla vybrali při univerzitním zápase v basketbalu a proti nim starý známý Creeper - strašák do zelí, pardon, kukuřice a fosilní Batman s raketovým startem v jednom. V duchu nevalné druhé poloviny jedničky pokračuje Salva nerušeně dál. Před třetím dílem si dejte, pane režisére, klidně pauzu 23 let. Plus mínus nějaký ten den. Budu tam na vás s harpunou čekat.. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přestože ** nevypadají nic moc, tak to zase tak hrozné není. Jako oddechovka JC2 mi bohatě stačí. Přece jen se jedná o dost originální horor. Čili žádní duchové a já nevím co ještě je dneska pomalu denní chleba scénáristů. Design Creepera je skvělý. Navíc zde má opravdu vynikajícího protivníka. Nasraný farmář s harpunou, málem mi to připomínalo Čelisti:) Jen mě trošku zaráželo, že cesty v Americe buď nikdo nepoužívá anebo ti basketbalisti projížděli místem kde nikdo nežije. 40% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (12)

  • Původní originální název filmu byl Like Hell: Jeepers Creepers II. (Dlee)
  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (Amras)
  • Interiéry autobusu byly natáčeny v letištním hangáru. (SidneyP)

Reklama

Reklama