Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • USA Jeepers Creepers 2 (více)
Trailer 1

Jednou za 23 let se probudí zlo a 23 dní se krmí na lidech...
Parta teenagerů - basketbalistů a jejich trenéři se vracejí školním autobusem po odlehlé dálnici ze zápasu domů. Po cestě praskne pneumatika, autobus se stane nepojízdným a basketbalisté zůstanou odříznuti od civilizace. Blíží se noc a krvelačné monstrum se zrovna po 23 letech probudilo. A má hlad. Velký hlad... (vw.cobra)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (262)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přestože ** nevypadají nic moc, tak to zase tak hrozné není. Jako oddechovka JC2 mi bohatě stačí. Přece jen se jedná o dost originální horor. Čili žádní duchové a já nevím co ještě je dneska pomalu denní chleba scénáristů. Design Creepera je skvělý. Navíc zde má opravdu vynikajícího protivníka. Nasraný farmář s harpunou, málem mi to připomínalo Čelisti:) Jen mě trošku zaráželo, že cesty v Americe buď nikdo nepoužívá anebo ti basketbalisti projížděli místem kde nikdo nežije. 40% ()

adams89 

všechny recenze uživatele

Než jsem tento film viděl, tak jsem se podíval na jeden oficiální trailer. V něm jsem se dozvěděl, že podle kritiků se jedná o nejlepší horor za posledních 10 let a že originál překonává ve všech ohledech! Vážně by mě tedy zajímalo, kteří "kritici" si ten blábol vymysleli. Myslím si, že horor to ani tak není (aspoň já jsem se u něj nebál), jen je tam pár lekacích scén, ale to je vše. Oproti jedničce přibylo více akce, možná i napětí a co se opravdu povedlo, je hudba a vizuální stránka - tohle beru za velký plus. Ale celkově je to taková bezduchá vyvražďovačka s mizernými herci a ještě chudším příběhem. Moje výsledné hodnocení je ještě pořád slabých 50%, tedy stejně jako u jedničky. U filmu jsem se zase tak moc nenudil, ale nejsem si moc jistý, jestli se na něj ještě někdy chci podívat. Oba díly jsou pro moji osobu již pasé.50% ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Na Jeepers Creepers 2 jsem se opravdu moc těšil, protože jednička byla opravdu skvělá a dvojka je taky velmi dobrá!! Scénář je samozřejmně trošku slabší a hlavně má děsný díry. Ovšem hodně se mi líbilo, že se to vlastně odehrává téměř na jednom místě a že teenageři jsou uvězněny v autobuse. Rozhodně dvojka má lepší hudbu než jednička a vizuální efekty jsou o moc lepší. Ale co ty herecké výkony? To je prostě katastrofa, takže nulové herecké výkony. Z Jeepersa Creepersa se stalo super monstrum a hlavně má více prostoru a to je jedině dobře. Atmosféra je poněkud slabší ale na druhou stranu to bylo docela i strašidelné. Vzhledem k tomu jak dvojka skončila, tak by možná mohlo vzniknout i třetí pokračování a musím říct, že bych byl jedině rád, protože jde o dobrý horor při kterém jsem se dobře bavil! ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Začátek fajn, ale jakmile se dostávají ke slovu sportovci a obecně vždycky, když se do pokračování vloží přehršel postav, začíná děj tak nějak debilnatět. Náš starý dobrý vrahoun se předvádí možná až moc často a tím tak ubírá na kvalitě atmosférických hororových chvilek, které pak začínají být předvídatelnější a předvídatelnější. Nemůžu na to vyloženě naplivat, ale kvalita příběhu šla jasně dolů a tak v podstatě není nic jiného k hodnocení. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zdá sa mi neuveriteľné, že obidva filmy "Jeepers Creepers" točil ten istý režisér. Prvý diel považujem za svižný horror s jednoduchým, ale zaujímavým, námetom. Pekelné monštrum, akýsi inodimenzionálny bogeyman, ktorý vetrí pach svojich obetí. Tá, ktorú si vyberie už nemá šancu. Pri tónoch starej skladby Jeepers Creepers ju vždy dostane. Niet záchrany. V jedničke to fungovalo výborne. Dvojka je úplne iná. Stala sa z toho naivná akčná skomolenina s príšerným scenárom plným nelogickostí a stupidných dialógov. Horrorový feeling prvého snímku je preč. A nejako sa pozabudlo aj na tú starú pesničku, ktorá zvestovala smrť, - Jeepers Creepers. Dvojka je odfláknutá a zbytočná. Jedine za technické spracovanie dávam dve hviezdičky. ** ()

Galerie (53)

Zajímavosti (12)

  • Hlavní protagonista z předchozího dílu hororové série Justin Long se ve filmu objevil, jeho filmová partnerka Gina Philips ale v pokračování účinkovat odmítla. (Dlee)
  • Interiéry autobusu byly natáčeny v letištním hangáru. (SidneyP)
  • Původní originální název filmu byl Like Hell: Jeepers Creepers II. (Dlee)

Reklama

Reklama