Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • USA Jeepers Creepers 2 (více)
Trailer 1

Jednou za 23 let se probudí zlo a 23 dní se krmí na lidech...
Parta teenagerů - basketbalistů a jejich trenéři se vracejí školním autobusem po odlehlé dálnici ze zápasu domů. Po cestě praskne pneumatika, autobus se stane nepojízdným a basketbalisté zůstanou odříznuti od civilizace. Blíží se noc a krvelačné monstrum se zrovna po 23 letech probudilo. A má hlad. Velký hlad... (vw.cobra)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (262)

mustafa odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu hodně špatný film. Film je klišé nad klišé a vykrádá i ty nejhorší horory, co jsou k shlédnutí. Režisér vzal pár černochů, jednoho hloupého rasistického blonďáka, který zřejmě vyšel zvláštní školu, dvě hezké dívky a společně s dalšími zbytečnými herci je zavřel do autobusu, který vyvražďuje nějáký podivný chlápek. To je celé, o ničem jiném ten film není. Jednička byla alespoň trochu originální a snažila se být napínavá. Po čtyřiceti pěti minutách bafání, olizování oken, vřískání a filozofování o neřešitelnosti problému Vám začne být zhola jedno, jak to skončí a modlíte se, aby už byl konec, ať už bude jakýkoliv... Smrt přejete každému, kdo se objeví na obrazovce , ať už je to strašák, černoch, sedlák nebo nagelovaný kreatinový hošánek. Nakonec se dočkáte ještě trapnějšího konce než jste doufali. A to musíte celý film koukat na gumového, černého a hodně trapného strašáka, který by snad vystašil maximálně mateřskou školku. A to jsem nemluvil o chybách, kterých je v tomto filmu nepočítaně (fascinovalo mě, jak si ten nabušený blonďák dovedl omýt zakrvácenou tvář, aniž by měl k dispozici vodu..).Doufám, že nějakou chytrou hlavu nenapadne natočit další díl, protože to už by se snad ani nedalo hodnotit. Už tento film je opravdu škodlivý a zasloužil by si být co nejdříve zapomenut.. Nevím, komu se chtěli tvůrci zavděčit, protože tento film kritizují laici, znalci, důchodci, milovníci hororů i milovníci komedií.. ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od prvního dílu je zde záporák pořádně vidět a má zde i několik nechutných scén. Na konci je pak celkem pěkně rosekanej. Příběh a prostředí nic moc. Ale celá ta věc o tom démonovy (či co to je), který vylézá jednou za 23 let a nejde zabít je celkem zajímavá. Ve vystřihaných scénách na DVD je pak zajímavá přehlídka mrtvích rytířů kteří proti němu v minulosti bojovali. ()

Reklama

Ištván87 odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z výrazných zástupců špatných pokračování. Je vidět, jak dokáží peníze, popř. úspěch zamotat člověku hlavu. Victor Salva se stal obětí úspěšnosti prvního dílu a natočil slátaninu nejhlubšího zrna. Co oceňuji je výborná práce nakrknutého farmáře, který pochopil jak se má s hororovými zabijáky zacházet. To se v hororru, kde tradičně zabijáka praští po hlavě pohrabáčem a myslejí si že je všechno v pořádku velice příjemným oživením. Nicméně za tu omáčku na začátku, za tu omáčku uprostřed a za ty hektolitry omáčky na konci nemůžu dát vážně ani jednu jedinou hvězdičku. Koukat se půldruhé hodiny na bandu amerických, hormony nadopovaných teenagerů, kteří ze sebe solí neskutečná moudra a rádoby drsné hlášky, to bylo sakra utrpení. A když se k tomu přidá roztleskávačka/vědma, tak bylo vymalováno. Je pravda, že některé momenty byly velmi vtipné, ale vzhledem k tomu, že to nebyli tvůrci zamýšlené vtipy, tak se nedá svítit. Odpad jak vyšitej... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Oproti minulému dílu opravdu mírný pokles. Jelikož ani jednička nebyla pro mou osobu ničím extra, neočekával jsem ani zde žádnou slávu a Salva opět nezklamal. Dějově nevyrovnané dílo zase zezačátku docela slušně navnadí a dokud autobus podruhé nezastaví doslova jsem si to i užíval. Ani ty laciné hlášky a trapný pokus o humor mi nějak nevadili jenže ve chvíli kdy začne systematická vybíjená nastává i doba zmaru. Pekelný Jeepers už není tak děsivý jako minule, pořád jen lítá kolem dokola. Už z něj prostě nesálala ta energie zla, kterou jsem cítil v jedničce. Opět je zde k vidění spousta nelogičností a že jich bylo! Rád bych viděl jak dokáže provaz (lano) rozřezat autobus skrz na skrz atd… Prý se za rok se můžeme těšit na trojku, no a pak už bude snad ten „konec světa“. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Můj nejlepší kamarád je věcí jménem Jeepers Creepers naprosto nadšený a je to pro něj nejlepší hororová postava. Pro mě ne. To ale nic nemění na tom, že je to borec. A taky to nic nemění na tom, že jednička byla příjemná, napínavá a zábavná podívaná i když jen průměrná. U jedničky jsem měl strach (je to už dlouho, co jsem to viděl) ale dvojka byla ještě o stupeň horší. Dokonce byla tak pitomá, že mě ani Creeper nebavil. Herci byly dementní, příběh taky a atmosféra a napětí si daly dovolenou v háji. Ta hodina a tři čtvrtě pro mě byla utrpením. Jen ten konec byl luxusní... Ta dvojka byla tak blbá, že se nemůžu dočkat trojky. Ať se Creeper vrátí za 23 let, nebo radši ať zaspí. 45%. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (12)

  • Interiéry autobusu byly natáčeny v letištním hangáru. (SidneyP)
  • Původně se měly ve druhém dílu objevit i Trish (Gina Philips) s Jezelle (Patricia Belcher) pátrájící po Creeperovi, zatímco autobus plný teenagerů měla být jen vedlejší zápletka. Čím více ale Victor Salva pracoval na scénáři, tím víc mu připadala dějová linka kolem autobusu zajímavější, a tak se nakonec postavy Trish a Jezelle rozhodl vyškrtnout ze scénáře. Pomohl tomu i fakt, že Gina Philips odmítla možnost si znovu zahrát svou postavu z prvního dílu. (SidneyP)
  • Jonathan Breck musel strávit v maskérně každý den okolo 3-5 hodin, než se na něj podařilo obléct kostým Creepera. (SidneyP)

Reklama

Reklama