Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • USA Jeepers Creepers 2 (více)
Trailer 1

Jednou za 23 let se probudí zlo a 23 dní se krmí na lidech...
Parta teenagerů - basketbalistů a jejich trenéři se vracejí školním autobusem po odlehlé dálnici ze zápasu domů. Po cestě praskne pneumatika, autobus se stane nepojízdným a basketbalisté zůstanou odříznuti od civilizace. Blíží se noc a krvelačné monstrum se zrovna po 23 letech probudilo. A má hlad. Velký hlad... (vw.cobra)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (262)

castor 

všechny recenze uživatele

Jednička se vytáhla nadějně vybroušeným úvodem, jenže pak přišly logické díry a hlavně pohled na samotné monstrum, takže šlo všechno víceméně do háje. Ve dvojce dostal režisér Victor Salva (natočil o nějakých 14 let později i trojku) i náš bubák chuť na školní autobus plný spratkovitých basketbalistů a roztleskávaček. Pokud si chce divák pokračování užít, hned by měl zapomenout na jakékoliv otázky. Prostě vypnout mozek, sledovat poměrně nesympatické hrdiny a vychutnat si to málo slušné hororové zábavy. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Já fakt nevím, zda je dementnější jednička či dvojka. Neberu v potaz dobře mířené rány "jeho" hvězdicí, které byly vždy a v každém případě perfektně načasované - však byl z vesmíru ne?, kurva... Ale to připitomělé srovnání s Predátorem, které z filmu čišelo každým coulem - to si snad dělal pan režisér prdel! Predátor měřil své síly s profesionálními vojáky, ale tady tento nekňuba..? Parta dětí ze školy a holka ho propíchne kůlem jako by se nic nedělo. A to tato "kultovní" postava žije 1000 let. Z toho každých 23 se pěkně nažere. To nám dává tak 45 nažrání. Můžu snad opomenout sílu legend, které si lidé odpradávna vyprávějí? Vždy by na něj byli připraveni!!! To si pište pane režisére. Stvořil jste stvůru, kterou by si i ten ubohý Freddy dal jako předkrm. Navíc ta banalita se selekcí obětí. Kdyby se chytrák živil strachem jiných (jak bylo zmiňováno) a kdyby se před ním vyselektovaný nemohl v žádném případě ukrýt, proč si vybírá tak laciné oběti a nevleze třeba do města? Já vím, už by to nemělo atmosféru Kukuřičných dětí. ...Nebudu se dál rozepisovat nad touto ubohostí, ač hloupým filmům věnuji více prostoru než normálním - asi proto, že mám nutkání z lidí doslova vykopat přízemní myšlení. Jedna hvězda jen za ten satisfakční závěr. ...A stejně to už byla předzvěst "trojky"... až se ten idiot z vesmíru vzbudí ... určitě pan, co ho zabil ve "dvojce" netrefí. PS: Jo a ještě mě pořádně štve, že si ten křídlatý blbec vybral jako skoro první oběť řidičku autobusu - ona jediná, kromě vraha "křídlatého blbce", byla schopna skutečně racionálně uvažovat a snad i svézt příběh do trochu jiné, povzbudivější roviny. ()

Reklama

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Tradičná teen vyvražďovačka so zábavným slasherom Creeperom, ktorý ožíva každých 23 rokov aby si od vyhliadnutých obetí povyberal orgány, ktoré už potrebujú u neho vymeniť. Trochu menej atmosféry oproti Jeepers Creepers z roku 2001, ale viac zábavy a názornosti Creepera. Taká hororová oddychovka, pri ktorej som miestami fandil tomu nechutnému lietajúcemu zabijakovi, aby už konečne tej parte teenagerov dal to čo si zaslúžili. Ich mozgy si asi nezobral, tým by sa totiž moc nevylepšil. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s nejnovějším přírůstkem do téhle minisérie se ukazuje, jak je dvojka výborná, ba co dím, je i napínavější než první film. Nápad se školním autobusem se ukázal jako velmi dobrý. Charaktery jednotlivých postav se v momentě ohrožení odkrývají. To, co by se mohlo zdát jako blábolení, by jistě znělo i ve skutečnosti, jelikož člověk zahnaný do kouta překračuje hranice všeho. Temný lovec zde hojně létá, zejména harpunovací scény jsou skvělé. Vytvoření nové hlavy je efektní, autoři si pohráli i s detaily monstra, jako je třeba dýchání. Snad jen tělo bez hlavy, z něhož nevystříkla ani kapka krve, působilo příliš neskutečně, ale ok, třeba mu všechnu krev vysál... A kvituji, že největší hajzl dostal co proto. Jednu hvězdu jsem k původnímu hodnocení přidal. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Jeeper Creepers jednotka je výborný horor. S dvojkou to už je horšie, ale stále sa mi to páčilo. Celkom slušne som sa zabával a musím uznať, že masky stoja za to. Creepers je ale riadny týpek. Akcie tak akurát a atmosféra je celkom slušná, ale nie je to bohviečo .Príbeh je veľmi jednoduchý a na dnešnú dobu neoriginálny. Ale to je jedno, ja oceňujem to, že faktom u mňa je, že som sa u toho skvelo zabával a to bolo moje skoršie hodnotenie len dvojhviezdičkové. Musím ísť hore a musím uznať, že je to super zábava. Len tá super atmosféra a originalita z prvého dielu už nezostala. /70%/ ()

Galerie (53)

Zajímavosti (12)

  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (Amras)
  • Když Ray Wise bouchal ve filmu kladivem do kovadliny, jedna z jisker mu přistála přímo v kapse a vznítila se. Bez ohledu na tento fakt pokračoval ve scéně dál. (SidneyP)
  • Alternativní název filmu zní "Like A Bat Out Of Hell". (Chatterer)

Reklama

Reklama