Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • USA Jeepers Creepers 2 (více)
Trailer 1

Jednou za 23 let se probudí zlo a 23 dní se krmí na lidech...
Parta teenagerů - basketbalistů a jejich trenéři se vracejí školním autobusem po odlehlé dálnici ze zápasu domů. Po cestě praskne pneumatika, autobus se stane nepojízdným a basketbalisté zůstanou odříznuti od civilizace. Blíží se noc a krvelačné monstrum se zrovna po 23 letech probudilo. A má hlad. Velký hlad... (vw.cobra)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (262)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Na Jeepers Creepers 2 jsem se opravdu moc těšil, protože jednička byla opravdu skvělá a dvojka je taky velmi dobrá!! Scénář je samozřejmně trošku slabší a hlavně má děsný díry. Ovšem hodně se mi líbilo, že se to vlastně odehrává téměř na jednom místě a že teenageři jsou uvězněny v autobuse. Rozhodně dvojka má lepší hudbu než jednička a vizuální efekty jsou o moc lepší. Ale co ty herecké výkony? To je prostě katastrofa, takže nulové herecké výkony. Z Jeepersa Creepersa se stalo super monstrum a hlavně má více prostoru a to je jedině dobře. Atmosféra je poněkud slabší ale na druhou stranu to bylo docela i strašidelné. Vzhledem k tomu jak dvojka skončila, tak by možná mohlo vzniknout i třetí pokračování a musím říct, že bych byl jedině rád, protože jde o dobrý horor při kterém jsem se dobře bavil! ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Zatímco autoří neustále snímek chválí a poukazují na nárust kvality ve srovnání s druhým dílem (zvláštní, že?), diváci hodnotí filmy spíše negativně a vlastně se není čemu divit. Jeepers Creepers 2 disponuje neuvěřitelně tupým scénářem (a to myslím smrtelně vážně) s minimem nápadů, nevýrazným, možná až trochu směšným záporákem (kříženec Chlamydosaura kingii a člověka) a zejména velmi slabou atmosférou, přesto přeze všechno si drží docela slušnou úroveň. JP2 jako horor moc neobstojí, Victor Salva sice čaruje seč jen to jde, ale nedaří se mu vykouzlit vůbec nic, vlastně omyl, narozdíl od prvního dílu se mu podařilo do sequelu vtisknout zábavnost a zejména tempo, díky kterému snímek rychle uteče. Otázka je jestli čas vynaložený na tenhle snímek budete brát jako zbytečně promrhaný nebo ne... ()

Reklama

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Tudy ne, přátelé. Takhle to dopadne, když něco chcete až tak moc, že se dostanete úplně někam jinam. Konkrétně v tomto případě to tvůrcům žánrově naprosto ustřelilo, hororem přestalo být tak po deseti minutách (úvodní scéna se strašákem v poli nebyla špatná) a zbytek filmu šlo jen o nezáživnou dobrodružnou komedii. Zvládnu dementní chování postav, díry ve scénáři a různé hlouposti, ale musí fungovat nějaký hororový pravidla - a pokud se díváme na Creepera, jak si sám utrhne hlavu, aby mu vzápětí narostla nová, tak zjistíme, že to vzbudí hrůzu tak u pětiletýho dítěte, a to jenom u toho retardovanýho. Tajemno, atmosféra, strach - nic z toho tu není ani omylem. Nemluvě o tom, že jak jeden po druhým začali mizet nesympatičtí basketbalisté a jejich rozkuřovačky, cítil jsem škodolibou radost, místo abych se bál aspoň o ně, což taky není dobře. Vlastně potěšilo jen cameo Justina Longa a účast supernaturalské Meg Nicki Aycoxové. A je to obrovská škoda, protože řemeslně to nebylo špatně provedené - jen by to chtělo jiné herce, scenáristu a režiséra. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Bennett Salvay: 1. Billy's Abduction ,2. Ancient Blade ,3. The Taggarts Prepare ,4. Minxie's Dream #1 ,5. Creeper Star ,6. Coach Snatchings ,7. Minxie's Dream #2 ,8. Bad News / Taggart Makes Contact ,9. Brain Flossing ,10. Headless Dante Dance / Regeneration ,11. Field Chase ,12. The Taggart / Creeper Faceoff ,13. The Big Battle ,14. Bug Truck Chase ,15. The Creeper Hops Among Us ,16. The Stabbing / End Of Days ,17. Creeper On The Cross ,18. End Titles , ()

juta 

všechny recenze uživatele

Dvojka byla trochu jinčí kafe. Bavila mě o několik stupňů víc jak první díl a film rychle nastartuje děsivou atmosféru od začátku a nekončí po celou dobu filmu. Divím se, že právě dvojka je tak kritizována a vyčítánu Salvovi, že se mu dvojka příliš nepovedla. Mně právě přišla o dost zajimavější a s Jeepersem se tu dá seznámit opravdu hodně detailně a zde vůbec nevadí, že se většina děje odehrává pouze ve stojícím školním autobuse. To možná umocňovalo tu bezmoc lidských terčů a konečně tu dojde i na pořádný souboj. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (12)

  • Původní originální název filmu byl Like Hell: Jeepers Creepers II. (Dlee)
  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (Amras)
  • Ve filmu byly použity celkem 4 školní autobusy. (Chatterer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno