Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

tron 

všechny recenze uživatele

„Tak čo máš?“ – „Lupy, vši alebo len suchú pokožku, neviem.“ Paródia predovšetkým na buddy sériu Joela Silvera SMRTONOSNÁ ZBRAŇ, kde tradičné duo Gibson/Glover nahradil snaživý Emilio Estevez (MLADÉ PUŠKY) a vtedy ešte ani zďaleka hviezdny Samuel L. Jackson. Hoci je snímka prepchatá roličkami slávnych hercov (Charlie Sheen, Whoopi Goldbergová, Bruce Willis) a celkom podarenými vtipmi („Nič ste nevideli.“), zostáva skôr úsmevnou, ako vtipnou. Nevraviac o nedostatočnom rozpočte a pachuti béčka (trocha ako podobne ambiciózne, no v konečnom efekte priemerné MLČANIE ŠUNIEK). Dialógy sa však mimoriadne podarili („Ako chutí ľudské mäso?“ – „Ako kura.“). ()

campix 

všechny recenze uživatele

Naprosto parádní, vkusná a vtipná parodie na celou řadu slavných hollywoodských bijáků. Docela mě překvapilo, že Samuel L. Jackson hrál v takovéhle věci, ale i díky němu jsem se opravdu bavil a několikrát mě Nabitá zbraň opravdu rozesmála. Škoda, že takovéhle filmy se už netočí, jelikož dnešním tvůrcům parodií chybí většinou smysl pro vkus. Možná je to i dnešní dobou a dnešním filmovým publikem. No škoda. Velká škoda. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

tak o tejto paródii som až do jej náhodného zhliadnutia nevedel, a prekvapilo ma to - jednak to, že som o takej skvelej paródii nevedel, jednak, že nie je až takou "slávnou" paródiou aj napriek množstvu cameí známych hviezd. pri hodnotení treba brať do úvahy špecifiká tohto zvláštneho žánru a ak človek tieto špecifiká a znaky ovláda a pozná, akceptuje a oddá sa len čistej zábave, musí uznať, že Nabitá zbraň je naozaj VYNIKAJÚCA PARÓDIA - asi najlepšia akú smo videl. Bavil som sa ako malý, normálne som našiel svoje kultové dielo tohto inak podivného žánru. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době opět nějaká parodie. Tato se sice nevyrovná svým bratříčkům v čele s Bláznivou střelou, ale tak nějak neví co by nabídla. V jednu chvíli se bavíte a za chvilku se nudíte, asi největší slabina tohoto jinak zajímavé snímku. Potěšili mě hlavně známé tváře ve vedlejších rolích v čele s Brucem Willisem, Whoopi Goldbergovou a Charlie Sheenem. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* chtěl jsem si připomenout tuhle starší parodii a uvědomil jsem si při tom, že jsem ji vlastně nikdy celou neviděl a znám jí jen z pár ukázek. A buď jsem z parodií už vyrostl a nebo film stojí jen na pár vtipných scénkách, protože jsem se zase tak moc nebavil, i když má příběh hlavu a patu. Potěšilo mě, že se ve filmu objevilo i pár známých tváří v cameo rolích, které to osvěžilo, ale jinak není důvod pro další reprízu. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Emilio Estevez a Charlie Sheen, který se ve filmu také objeví, jsou ve skutečnosti bratři. (Ryšty)
  • Během výměny pořekadel mezi generálem Mortarsem a McCrackenem je řečeno "Life is very short and there is no time for fussin' and fightin', my friend!" ("Život je krátký a není čas
    na křik a boj, příteli můj".). Jedná se o text k písni Beatles We Can Work It Out. (HellFire)
  • V úvodní scéně v obchodě lze na jednom z časopisů přečíst inzerát, kde hledají dinosaury pro jistou práci. (HellFire)

Reklama

Reklama