Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Pamatuju se, jak se publikum v kině smálo ve chvílích, kdy mi to vtipné skutečně nepřišlo (třeba Stiflerovy fekální scény) a mlčelo, když já se příjemně nenáročně bavil (noblesní Finch hrající drsňáka a debilní Stifler předstírající slušňáka ve snaze dostat jednu a tutéž holku). Nějak tomu ale chyběl švih. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Naši mladí a neklidní hrdinové už pomalinku dospívají a jeden se dokonce chystá strčit hlavu do chomoutu. Kupodivu je to spíše plus, American Wedding jakoby umocňuje "kultovní" zážitek předchozích dvou dílú a relativně "důstojně" uzavírá trilogii Prci, prci, prcičky známou pro svůj perverzní, záchodový humor. Zdálo se mi, že American Wedding se na oko snaží působit trošičku dospěleji, aby o to více vynikl onen jakoby nechtěný pubertální humor a to se daří více než dobře. S odstupem času musím říct, že jsem si to velmi užil, není to typ humor, jemuž byste se měli oddávat nějak často, v perverznostech a nechutnostech není ukryta inteligence, či životní pravda, jako to dokáže Kevin Smith, nicméně zábava, smích, zakrývání si očí rukou a přitom snaha koukat skrz prsty tady je a já tak po letech završují čtvrtou hvězdu! 7/10 ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Toto je nestřeštěnější díl, ve kterém se hraje pouze a jedině pouze na jedniou věc a to jsou vtipné, střeštěné a trapné scény, které opravdu stojí za to. Nostaligie zde moc nefunguje, příběh je jednoduchej a není podstatnej, to ale nevadí. Film vypňuje dost skvělých písní. Chyběl zde herec Oze. A mnozí další z předchozích dvou dílů. Nevadí ale. Jim a Stiffler se opět předvedly ve filmu, srandy bylo dost. Celkově hodnotím na 95% = ***** ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Za mě asi nejlepší díl z trilogie prciček a to především díky komu? Stifler! Ano, dostal daleko víc prostoru než jsme byli zvyklý a je to bomba! Taneček na gay párty, parádní scénka v domě se striptérkama a především nesmrtelná story s čokoládovým lanýžem, tak ta je vyloženě a doslova k sežrání! A stejně jak si Stifi požírá luxusní čerstvý hovno, tak i já žeru tuhle svatbu! 90% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Třetí a poslední opravdu kvalitní díl prciček. Podobně jako u prvních dvou dílů je to nadupaný scénář plný zábavných fórů, příjemné postavy a velice kvalitní soundtrack. Ubral bych pouze některé nechutnosti, ale zase jich rozhodně nebylo tolik jako u každé druhé průměrné teen komedie. Potřetí a naposledy plný počet. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (35)

  • V tomto filmu již nezazněla žádná skladba od kapely Blink 182. V předešlých dvou dílech uslyšíme skladby “Mutt“ a “Everytime I look for you“. (Stocki)
  • Cameo: Chris Bender (jako producent se podílel na prvních třech dílech ze série Prci, prci, prcičky) ztvárnil vystrašeného chlápka na pánských toaletách. (Stocki)
  • Seann William Scott (Stifler) ztratil hlas během natáčení scény, kdy dělá asistenta trenéra amerického fotbalu. (Stocki)

Reklama

Reklama