Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (497)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Není v životě mladého muže příliš možností ztrapnit se více, než při vlastní svatbě. Ale je to JEJÍ den, takže buďme vděční za to, že Jim bere trapasy jako nezbytnou součást svého života a příliš se jimi nevzrušuje. Já jsem se však nikdy nezapojil do proudu prcimánie, takže považujme za úspěch snímku, že mi v poklidu prošel před očima a nenabídl mi přitom žádný důvod ke znechucení. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Když se schyluje k Jimově svatbě s Michelle, nesmí chybět parta jeho kamarádů kolem. Velká událost si žádá velkou porci obhroublých gagů, větší počet odhalených slečen a jednoho ukrutně hláškujícího "Stifmajstra". Když se do celé záležitosti kolem svatby ještě přimíchá příjezd krásné blondýnky, po které není možné nešílet, je zaděláno na další dobrý díl. Oproti předchozím dílům o dost sprostší. Nápady stále ještě nedošly. Klady: parta setrvala v původním složení + přibyly další postavy, jako již zmíněná January Jones + Stifler hláškuje jako o život + spád a příval gagů + trapnost otočená v pozitivum + studna nápadů ješte stále nevyschla. Zápory: děj občas rozvrstvený do epizodních scének + Alyson Hannigan bych si nevzal. Mé hodnocení: 80% ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Když pohlédnete jaké díly poté nasledovaly , pak je toto stylové a paradní zakončení příběhů našich oblíbených hrdninů ( a necukejte , určitě jste podlehli manii). Ano máme zde pár fekálních vtípků (lanýž) , ale z přihlédnutím co vzniklo jako kopie je to jako koukat na Monty Pythoni teenagerskych komedii :D . Co mi , ale nejvíce uvízlo v hlavě je onen taneční battle v gay baru. "Všichni chtěji Stifflera!" :D . To němelo chybu a celý film vytahlo nahoru. Jak zde bylo zmíněno Stifler zde jednoznačne převalcuje všechny postavy a nakonec se u něho dočkame i romantické polohy. Kdo by to byl čekal od babkošuka! :D ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Tie akože "vtipné" situácie sú vždy tak nasilu našrubované do filmu, že sa stali až príliš ľahko predvídateľné. V prvej časti sa to ešte dalo akceptovať a pár ich bolo aj vtipných, v druhej časti to už prestalo byť vtipné a v tretej to už je sled trápnych scénok, na ktorých sa ťažko dá zasmiať, keď minútu dopredu viete, ako to asi skončí. No v porovnaní s inými teen "komédiami" ide ešte o celkom sofistikovaný filmový počin, aj keď s minimom vtipných momentov. Jediný krát počas celého filmu som mal úsmev na perách, keď Stifler zjedol psie hovno, lebo s takýmto vyvrcholením tejto scénky som fakt nerátal, aj keď som vedel, že pre scenáristu nie je žiadna nechutnosť tabu. Ešteže túto sériu drží ako tak nad vodou Seann William Scott, bez ktorého by ten chabý dej prepletený trápnymi scénkami bol úplne o ničom. S jeho oduševneným výkonom sa to dá pozrieť. Aký to kontrast v porovnaní s mrtvolným Thomasom Ianom Nicholasom, ktorý ako by tam ani nebol. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Naši mladí a neklidní hrdinové už pomalinku dospívají a jeden se dokonce chystá strčit hlavu do chomoutu. Kupodivu je to spíše plus, American Wedding jakoby umocňuje "kultovní" zážitek předchozích dvou dílú a relativně "důstojně" uzavírá trilogii Prci, prci, prcičky známou pro svůj perverzní, záchodový humor. Zdálo se mi, že American Wedding se na oko snaží působit trošičku dospěleji, aby o to více vynikl onen jakoby nechtěný pubertální humor a to se daří více než dobře. S odstupem času musím říct, že jsem si to velmi užil, není to typ humor, jemuž byste se měli oddávat nějak často, v perverznostech a nechutnostech není ukryta inteligence, či životní pravda, jako to dokáže Kevin Smith, nicméně zábava, smích, zakrývání si očí rukou a přitom snaha koukat skrz prsty tady je a já tak po letech završují čtvrtou hvězdu! 7/10 ()

Galerie (134)

Zajímavosti (35)

  • Cameo: Chris Bender (jako producent se podílel na prvních třech dílech ze série Prci, prci, prcičky) ztvárnil vystrašeného chlápka na pánských toaletách. (Stocki)
  • Psi, které si přivezli na oslavu manželé Flahertyovi (Fred Willard a Deborah Rush), se ve filmu jmenují Rudy a Sam. Ve skutečnosti se jmenují Stevie (ten velký) a Bandit (ten malý). (Stocki)

Reklama

Reklama