Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (497)

Derek 

všechny recenze uživatele

najlepšia časť z trilógie. je tu dosť (ale skutočne dosť!) nadávok (určite viac ako v south parku), sem tam i nejaká tá totálna nechutnosť, ale príjemné prekvapenie je, že to nie je natočené úplne nechutne (ale znesitelne), takže pri sledovaní maximálnych odporností budete pohoršený, ale zároveň sa budete i smiať. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Třetí díl slavné série o nejlepších kamarádech ze střední školy a o jejich choutkách. Jim a Michelle se odhodlali k svatbě, no a tam nesmí chybět ani jeho kamarádi se Stiflerem a jeho nevymáchanou hubou. Tak, jak je někdy český dabing vopruz, tady sedí perfektně, zvláště u Stiflera. Řezal jsem se smíchy celou tu dobu. A těch komických, a pro hlavní hrdiny trapných situací, tam bylo nespočet. Třeba mejdan u Jima doma se slečnami uklízečkou a policistkou :-)) Tato série bude vždy mojí oblíbenou. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Když pohlédnete jaké díly poté nasledovaly , pak je toto stylové a paradní zakončení příběhů našich oblíbených hrdninů ( a necukejte , určitě jste podlehli manii). Ano máme zde pár fekálních vtípků (lanýž) , ale z přihlédnutím co vzniklo jako kopie je to jako koukat na Monty Pythoni teenagerskych komedii :D . Co mi , ale nejvíce uvízlo v hlavě je onen taneční battle v gay baru. "Všichni chtěji Stifflera!" :D . To němelo chybu a celý film vytahlo nahoru. Jak zde bylo zmíněno Stifler zde jednoznačne převalcuje všechny postavy a nakonec se u něho dočkame i romantické polohy. Kdo by to byl čekal od babkošuka! :D ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

V treťom diely už tvorcom nejak došli nápady, čo sa prejavilo aj absenciou niektorých postáv s ktorými si nevedeli rady jak im vymyslieť nejaké zaujímavé línie. Takže Oz a Heather sú fuč. Kevin tu síce ostal, ale prakticky si ho nevšimnete, pretože sa z neho stal štatista furt stojaci niekde v pozadí. Jim dospel a aj keď sa stále dostáva do nejakých trápnych situácii, tak z nich už tentoraz odchádza so vztýčenou hlavou. To je síce pekný a zmysluplný vývoj, ale z komediálneho hľadiska to prakticky zabilo vtipnosť jeho postavy. Aspoň, že pekne vyvrcholí jeho vzťah s Michelle svadbou. Ale mohol to byť väčší doják. Tento diel zachraňujú Finch a totálny kokot Stifler, ktorý sa snaží predstierať, že až taký kokot nie je a postupne sa z neho stane menší kokot. Niektoré jeho scény sú tak vtipné ako v minulých dieloch (parádny tanec v gay bare alebo babkomrdačka) ale občas to už zbytočne preženú s nechutnosťami (čokoládový koláčik fuj). No a Finch predstierajúci, že je perverzný Finchmajster je tiež dostatočne vtipný. Tento diel má príliš veľa hluchých alebo prehnane nechutných scén a dejová omáčka je až príliš upozadená, ale celkovo to je ešte stále pozerateľný priemer, ktorý pekne uzavrel v tej dobe trilógiu scénou so Stiflerovou mamou, ktorá nemôže v sérii chýbať. 5/10. ()

Dudek

všechny recenze uživatele

Překvapivě naprosto pohodová komedie s povedenou druhou polovinou. Začátek velmi tápe a to po všech stránkách, ale spolu s přesunem přes polovinu se snímek záhadným způsobem uklidňuje - na čemž má nepochybně svůj obrovský podíl i stifmeister předstírání hodného chlapce. Podprůměrný scénář dává vyniknout neschopnosti Jesseho Dylana, který se s postem režiséra nepopral tak jak bych čekal. Jasné je tu většiny potenciálně povedených scén, kterým nezvládá dát ani špetku 'drajvu'. Velmi příjemná je ohraná scénka s návštěvou dvou pěkných striptérek propojená s (ne)zvaným hostem. Ač jsme ji mohli vidět již v několika jiných filmech, pričkám se daří dodat jí příjemný punc lehtivé vtipnosti. Ke konci se film bohužel dostává až do přílišné dospělosti, která má nejspíše symbolizovat i fakt, že z hlavního hrdiny se stává ženáč a je třeba přibrat trochu rozumu. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (35)

Reklama

Reklama