Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejhorší díl z prozatimní čtyřdílné série a je mi tak trochu líto, že tahle úchylárna patří k jinak celkem povedené sérii parodií s titulem Scary Movie. Záplava nechutného, fekálního a trapného humoru tady překračuje všechny únosné meze, takže ta jedna slabá hvězda je za praštěnou sympaťačku Annu Faris, za sexy pohled Kathleen Robertson a za ty asi tři povedené fóry. Nikdy více. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Neměla by být parodie sakra aspoň vtipná, když už jí chybí jakýkoliv děj? Nevím, možná je to jen má naivní představa. Takhle stálo za zmínku jen Woodsovo cameo s celkem hezkou jazykovou scénou, i když i tady podléhám dojmu, zda se mi nelíbilo jen kvůli tomu, že to byl právě James, kdo se v něm objevil. ()

Reklama

Petrson17 

všechny recenze uživatele

Dobrá dobrá, už jsem si vyslechl a přečetl hodně kritik. Je to zřejmě zvláštní a asi vybočuji z davu, ale Scary movie 2 mám moc rád, směju se od začátku do konce, pro mne jednoznačně oddechová záležitost. Uznávám, že konec byl dost slabý a nudnější, ale jinak jsem se náramně bavil. Top parodie .. 65 % ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nebýt brilantního camea vymítače restaurační stravy ze zažívacího traktu Jamese Woodse (jeho bezbožná reakce „Fuck this!“ při spatření otáčivé hlavy Megan mě jako jediná věc opravdu rozesmála), stalo by se Scary Movie 2 jen dalším sperma-marihuana-zařezané spoďáry dílkem zastydlých Wayansovic puberťáků. Jak se tak škrábu zakrnělou ručičkou pana správce za uchem, ono jim vlastně je.. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Scary Movie 2 (2001) aneb 2x více nechutností a 2x méně vtipu. Tenhle film už začíná býti pěkně smrdutým hovínkem. Připadal někomu zvracející kněz vtipnej?? Mně ne. Odporná splaška těch nejhorších "vtipů" vycucaných z prstu toho odporného kuchaře ze zámku! Parodie hodná zatracení, bez vkusu, jen nashromáždění nechutností všeho druhu a to nikdy film vtipným neudělá. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (32)

  • Ve filmu můžeme vidět spoustu odkazů na číslo 69 – jakožto známou polohu při pohlavním styku. Divák si všimne například čísla taxíku 069. Na mapě je jedna z cest označená jako Route 69. Tričko, ve kterém spí Alex (Tori Spelling), má na sobě číslo 69. Hned pár vteřin poté vidíme kalendář s datem pátek 23. (69 děleno 3 je 23). (dejv997)
  • V čase 01:00:09 Buddy (Christopher Masterson) naposled obejme Cindy (Anna Faris) a nenápadně jí přilepí na záda cedulku s nápisem "Kill her", která však po dvou vteřinách mizí. (chleba24)
  • V scéne, kde si tvorcovia robia srandu z Charlieho anjelov (2000), stoja slečny pred striekajúcou fontánou, ktorá je však v nasledujúcom zábere fuč. (peiton)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama