Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

castor 

všechny recenze uživatele

Dvojka si bere na paškál kousky o strašidelných domech, nadpřirozených silách a všemožných posedlostech. Takže v případě Vymítače ďábla, Hannibala, Poltergeist, Osvícení, Pod povrchem nebo Muže bez stínu (plus nějaké akční jednohubky typu Charlieho andílci) nezůstane kámen na kameni. Zatímco jednička si místy ještě pomáhala „skutečným“ vtipem, dvojka je plná pšoukání, močení a zvracení. Většina momentů se tak naneštěstí bortí pod rukama. Vědátor Tim Curry nažene bandu mladých otrapů do strašidelného domu, kde si všichni hrají na nějaký děj. A divák se možná párkrát ušklíbne. Ale vesměs je to křeč. A to tehdy málokdo věděl, že nás tahle série bude otravovat ještě hodně dlouho. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Sem - tam sa objaví nejaký ten nápad, alebo náznak nápadu, inak ale tvorcovia dobre vedia, na akú cieľovú a intelektuálnu skupinu cielia. Ja som mimochodom púšťal film na strednej umeleckej škole na žiadosť študentov. Len mi potom úplne nejde do hlavy, kto uvidí Hanibala a zároveň aj Scary Movie 2, aby pochopil fór s hlavou. Tým určite nechcem povedať, že potom sa na tomto fóre niekto aj pobaví. Sériu našťastie prevzali schopnejší tvorcovia a dostala sa tak aspoň (na dve časti) na solídny priemer. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce je to už jenom série vulgarit, hnusáren a totálně nekorektního humoru, založeného na posmívání se lidem s různými vadami. Citace pro představu: Buddy: "Jsi v pořádku?" - vozíčkář Dwight: "Necítím nohy. Ááááááh! Necítím nohy." - Buddy: "Tos necítil nikdy." - vozíčkář Dwight: "Jdi do hajzlu." ()

Galerie (36)

Zajímavosti (32)

  • Basketbalová taneční scéna je parodií na tehdy velmi populární reklamu od firmy Nike. (Stocki)
  • Ve scéně, kdy správce domu (Chris Elliott) podává krocana, je možné všimnout si, že na talíři je i zelenina. Když však vzápětí talíř pokládá, zelenina na něm již není. (DivX)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama