Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

kingik 

všechny recenze uživatele

Výrazně slabší než jednička. Tam, kde jednička tvůrcům dávala na frak svými překopanými scénami, tak tady už jen slabě kopíruje hororové snímky a bohužel vše je podáváno dost trapně. Jsou zde i pasáže, u kterých budete zívat nudou, protože nápadů už není tolik, ale herecké osazenstvo má stále co nabídnout. Příště by to chtělo ubrat na trapnosti a gagy více propracovat tak, jak to bylo v jedničce. 60% ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA CINEMA HD - Na hlavu tohoto dílu ze série Scary Movie padají slova jako děs, nevkus, trapnost, hnus, nechutnost, někdo se dokonce stydí za to, že film zhlédnul. A já se musím k těmto názorům přiklonit, protože toto bylo opravdu zlé. Zejména pán s odpornou rukou mě iritoval. Jedničku jsem viděl mnohokrát a řadím ji k jedné z nejlepších USA parodií, ale dvojka ji nesahá ani po kotníky. Dvojku jsem už kdysi taky viděl, ale až dnes jsem se podivil, jak moc se od prvního dílu liší, co se množství zábavného humoru týče. Nemile mě to překvapilo. Ještě, že film má cca 70 minut čistého času. No nic, tohle nevyšlo, tak snad si příští týden spravím chuť u třetího dílu. PS: Když už do Scary II půjdete, tak doporučuji jedině s dabingem TV Nova. Kdysi jsem to viděl s dabingem od brněnského studia Ebbi a to byla fakt hrůza. PS 2: Upřímné díky patří Nově Cinema za absenci jakékoli reklamy, hodinu po půlnoci se opravdu vyplatí na vás koukat :) 40% ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke paroduje Scary Movie 2 slabšie filmy a teda má aj slabšie vtipy - ale niektoré scény vyvolajú salvy smiechu. Film sa však niektorým ľuďom jednoducho nebude páčiť a znechutene film vypnú po prvých 5 minútach. Mne osobne vadí Anna Faris, neberiem ju ako komediálnu herečku, dokonca ju neberiem ani ako herečku samotnú. Bratia Wayansoví to aspoň trocha zachraňujú a ja to zaraďujem medzi priemer. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Prineste mi vazelínu.“ Kým jednotka si brala na mušku slasher, dvojka (znova v réžii klanu Wayansovcov, odídení boli až v trojke) odkazuje na ghost house. Kým zo začiatku sľubuje náznak príbehu, postupne sa scenár dopracuje iba k tomu, že niekto v dome niekam pred niekým uteká a vy sa moc nechytáte. O príbeh nejde, len o vŕšenie brutálnych scénok jednu na druhú. Niektoré vtipy sú natoľko nezmyselne naťahované až za hranicu únosnosti, že som nevládal a, celý zúbožený, som sa MUSEL smiať (prvé stretnutie Cindy s komorníkom so znetvorenou rukou, komorník so znetvorenou rukou servíruje večeru, komorník so znetvorenou rukou si doberá hrdého mladíka na vozíku). Niektoré vtipy sú totálne hlúpe (znásilnenie neviditeľným, bitka s mačkou, závod vozíkov) a iné sú len „presnou“ kópiou zo slávnejšieho filmového titulu (od Johna Woo a HANNIBALA cez NEZVRATNÝ OSUD a TWISTER až po CHARLIEHO ANJELOV, či DETSKÚ HRU, hlavná dejová línia vykráda čierno-biele STRAŠENIE resp. remake s Liamom Neesonom ZÁMOK HRÔZY), ale je to taká kanonáda, že šokovanému divákovi neostáva nič iné, len to alebo vypnú ... alebo sa smiať. Nebude to smiech bolesti, zúfalstva ani totálneho nešťastia... ale nebude k nemu mať ďaleko. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (32)

  • Ve filmu můžeme vidět spoustu odkazů na číslo 69 – jakožto známou polohu při pohlavním styku. Divák si všimne například čísla taxíku 069. Na mapě je jedna z cest označená jako Route 69. Tričko, ve kterém spí Alex (Tori Spelling), má na sobě číslo 69. Hned pár vteřin poté vidíme kalendář s datem pátek 23. (69 děleno 3 je 23). (dejv997)
  • Jedná se o nejkratší díl z celé série. (ČSFD)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno