Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejhorší díl z prozatimní čtyřdílné série a je mi tak trochu líto, že tahle úchylárna patří k jinak celkem povedené sérii parodií s titulem Scary Movie. Záplava nechutného, fekálního a trapného humoru tady překračuje všechny únosné meze, takže ta jedna slabá hvězda je za praštěnou sympaťačku Annu Faris, za sexy pohled Kathleen Robertson a za ty asi tři povedené fóry. Nikdy více. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jeste vetsi uchylarna nez prvni dil. Z prvniho dilu se vratil jen nekdo, nastesti ty zasadnejsi postavy zustaly, plus v mini rolicce pribil genialni James Woods. Jinak film je zas paradni parodie reklam, filmu a znamejch scen, obohacena o nejaky ty nechutnosti a pekelne dementni postavy. Necekejte ani sekundu neceho inteligentniho, proste naprosto idiotskou a skvelou parodii a budete se skvele bavit jako ja a to uz sem na to cumel asi po paty. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke paroduje Scary Movie 2 slabšie filmy a teda má aj slabšie vtipy - ale niektoré scény vyvolajú salvy smiechu. Film sa však niektorým ľuďom jednoducho nebude páčiť a znechutene film vypnú po prvých 5 minútach. Mne osobne vadí Anna Faris, neberiem ju ako komediálnu herečku, dokonca ju neberiem ani ako herečku samotnú. Bratia Wayansoví to aspoň trocha zachraňujú a ja to zaraďujem medzi priemer. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Výrazně slabší než jednička. Tam, kde jednička tvůrcům dávala na frak svými překopanými scénami, tak tady už jen slabě kopíruje hororové snímky a bohužel vše je podáváno dost trapně. Jsou zde i pasáže, u kterých budete zívat nudou, protože nápadů už není tolik, ale herecké osazenstvo má stále co nabídnout. Příště by to chtělo ubrat na trapnosti a gagy více propracovat tak, jak to bylo v jedničce. 60% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (32)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama