Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

Handle 

všechny recenze uživatele

No přiznávám, že tohle bylo hodně nechutné už i na mě, ale zábavu to i tak rozhodně nepřekazilo. Už začátek Vymítač ďábla mě pobavil a na vtipy typu "Tady má někdo krámy" se snad nikdo zlobit nemůže... :D Ale nevidím moc vysoké hodnocení no... Jasně, každému se to líbit nemůže, ale vážně si myslíte, že je to tak špatné, že si to zaslouží i odpady? Vážně si myslíte, že nic horšího už nemůže být? No, každý máme jiný smysl pro humor a mě dávat nižší hodnocení prostě ani nehne. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Za ten průjem nechutností, fekálií (či jiných tělních tekutin) a vulgarit daleko za hranou by si dvojka zasloužila napařit „odpad!“, to nepopírám, navíc když se v něm často vyloženě hluše a nevtipně rochnila. Na druhou stranu, pořád dost nekorektních fórů trefilo terč, dějová kostra experimentu ve strašidelném domě nepostrádala hlavu ani patu (on zrovna parodovaný žánr velkou sofistikovaností neoplývá) a závěrečné dějství zvedlo nejen kadenci, ale též, ehm, "'„úroveň“'" (Titanic, M:I-2 vozíčkářský souboj, Charlieho andílci :)). ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce je to už jenom série vulgarit, hnusáren a totálně nekorektního humoru, založeného na posmívání se lidem s různými vadami. Citace pro představu: Buddy: "Jsi v pořádku?" - vozíčkář Dwight: "Necítím nohy. Ááááááh! Necítím nohy." - Buddy: "Tos necítil nikdy." - vozíčkář Dwight: "Jdi do hajzlu." ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Nějaký čas po prvním díle, se mají přeživší (Cindy, Ray, Shorty, Brenda), doplněni o několik přátel zúčastnit semináře na výzkum poruch spánku. Ten spočívá v tom, že se celá banda na celý víkend odebéře do strašidelného domu (což samozřejmě netuší) a budou spolu spát ... ehm .. a budou spát. Ale profesor Oldman má s nimi jiné plány. Za pomoci svého kolegy Dwighta se pokouší duchy v domě probudit k životu, a nebohé děti jim předhodit ... Po úspěchu Scary Movie 1 na sebe pokračování nedalo dlouho čekat. K parodii si tentokráte vybralo jiný druh filmů, a co se týče humoru, tak radikálně přitvrdilo. Bohužel i co se týče fekálního humoru, což dokáže hnedka první pětiminutovka (ve které se mihne James Woods). Jinak jde o parodii na všechno možné, ale nic jiného ani od série Scary Movie nečekáme, že... ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Jednička byla sice jen průměrná parodie, ale divák se u ní mohl docela pobavit. Ve dvojce jsou vtipy nahrazeny nechutnostmi a těch pár potenciálně vtipných scén je buď trapně zahozeno nebo rozpatláváno tak dlouho, až člověk neví, co mu na tom mohlo připadat k smíchu. Parodie na podprůměrný Zámek hrůzy a spoustu dalších nijak nesouvisejících filmů se zkrátka vůbec nepovedla. (Ale pokud máte zájem o nechutnosti, tak kam se hrabou Prcičky a spol.) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (32)

  • V scéne, kde si tvorcovia robia srandu z Charlieho anjelov (2000), stoja slečny pred striekajúcou fontánou, ktorá je však v nasledujúcom zábere fuč. (peiton)
  • Natáčení probíhalo od 13. února roku 2001 do května v Kalifornii a Kanadě. (Stocki)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama