Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elitní zabiják upírů Reeve (Ekin Cheng) bojuje proti brutálnímu světu vampírů, kterému vládne jeho úhlavní nepřítel, Vévoda. Ten se snaží dopadnout prince upířího národa, aby pomocí jeho krve uvrhnul Zemi do nové doby temna. Reeve s pomocí Jackie Chana musí Vévodu zastavit, než bude příliš pozdě. (Magic Box)

Recenze (76)

petero 

všechny recenze uživatele

Tak toto je poriadne odviazaná ázijská odpoveď na Bladea. Vtípky absolútne skvelé, akčné scény boly dosť zvláštne a hlavne často trápne, nie tak choreograficky prepracované ako vo väčšine filmov Jackieho Chana. Inak J. Chan ako jedna z vedľajších postáv bol opäť “zabitý”, hlavne keď napchal upírov halucinogénnymi liekmi. ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

..v zásade som po filme siahla najma zo zvedavosti, ze ako sa to ma s upirmi a ich lovcami v HK..trochu dost Blade-ovsky..ale ako jednohubka to bolo celkom fajne..miestami trochu nasilu humorne, ale uz si zvykam..a Donnie sa mohol ukazat..tak aby som si ho aspon jednym ockom vsimla..ale sympaticke junior obsadenie..(anthony wong je klasa)..len nechapem, kto robil tu popisku..je troooosku mimo..nie?.. ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Následujúci film by mal byť povinnou výbavou ľudí s poruchami spánku. Po piatich minútach pozerania by okamžite zaspali. Film som dopozeral asi až na dvadsiaty krát a to vôbec nepreháňam. Odpad som nedal len kvôli tomu, lebo faktom ostáva, že film som dopozeral. Čo sa týka deja, tak si to môžete pustiť na začiatku, v strede či dokonca na konci a efekt bude stále ten istý. Absolútne zmätočné a odporné spracovanie na úrovni decka možno niekoho oslovia, ale mňa teda nie. ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Pokud budu tento film brát jinak než jako poloviční parodii, tak bych ho musel zřejmě odsoudit po pár minutách, ale díky některým povedeným vtípkům, se na to dá i dívat. Choreografie soubojů, pokud můžu použít tak velkorysé označení, není také nejhorší. Každopádně před puštěním rezignujte na „smysluplný“ děj. Váš intelekt může v klidu odpočívat. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Úplně zbožňuji, když někdo hledá logiku a jakási předepsaná pravidla a jiné důležité náležitosti u filmu o upírech - pardon, opravuji se - na roztomilé, slaďounké romantické komedii o upírech. Vtipné, zábavné a oči potěšující podívané s neskutečnou ohebností, umem, krásou a komediálním talentem všech hlavních představitelů - tak dobře, přiznávám - představitelek … ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film získal dvě ceny Golden Horse, a to za nejlepší choreografii (Donnie Yen) a nejlepší vizuální efekty (Eddy Wong). (Terva)
  • Závěrečnou ústřední filmovou melodii s názvem „Change, Change, Change“ nazpívali Jackie Chan & Twins. (Rominator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno