Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elitní zabiják upírů Reeve (Ekin Cheng) bojuje proti brutálnímu světu vampírů, kterému vládne jeho úhlavní nepřítel, Vévoda. Ten se snaží dopadnout prince upířího národa, aby pomocí jeho krve uvrhnul Zemi do nové doby temna. Reeve s pomocí Jackie Chana musí Vévodu zastavit, než bude příliš pozdě. (Magic Box)

Recenze (76)

JAn 

všechny recenze uživatele

Když už šílenost, tak pořádná. Nepřehledný chaos, zmatené honičky, sentimentální upíří princ, Jackie Chan a hlavně půvabná Chung Gillian. K nejlepším scénám jednoznačně patří zde už zmiňovaný souboj o plyšového medvídka, honička v sanitce a závěrečná bitka á la Kill Bill. Co mě se týče, bavil ´sem se od začátku až do konce. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Úplně zbožňuji, když někdo hledá logiku a jakási předepsaná pravidla a jiné důležité náležitosti u filmu o upírech - pardon, opravuji se - na roztomilé, slaďounké romantické komedii o upírech. Vtipné, zábavné a oči potěšující podívané s neskutečnou ohebností, umem, krásou a komediálním talentem všech hlavních představitelů - tak dobře, přiznávám - představitelek … ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Chin gei bin je přesně ten druh filmu, který je tak neuvěřitelně blbý a kýčovitý, že je vlastně strašně roztomilý a zábavný. Akční komedie o kung-fu upírech, ve které se mihne i Jackie Chan, to zní lákavě, ne? Kdo má smysl pro nadsázku a slabost pro svéráznou východoasijskou béčkovou produkci, nemůže být tímhle kouskem zklamaný, nezasvěceným hejlům jeho sledování radši nedoporučuju. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Až nečekaně dobrý akční béčko s fakt hromadou cyber hustejch dynamickejch kung fu soubojů a různejch komb, podporovaných super soundtrackem a všechno to pěkně obalený nikterak složitým upířím dějem, ale za to kurevsky zábavným, kdy se tvůrci nebránili použít ani komický scénky, ale vždycky vkusně dávkovaný, že to nikdy nepřekročilo hranu, kdy by to bylo trapný. Hlavní trojice krotitelů upírů skvělá a krom toho holky fakt pěkný a taky řádně šikovný a určitě taky stojí za zmínku vedlejší menší role Jeckiho Chana, kterej si jí ale náležitě vychutnal a opět ukázal pár triků ze svý bojový i komediální choreografie. Pro mě totální zábava ()

petero 

všechny recenze uživatele

Tak toto je poriadne odviazaná ázijská odpoveď na Bladea. Vtípky absolútne skvelé, akčné scény boly dosť zvláštne a hlavne často trápne, nie tak choreograficky prepracované ako vo väčšine filmov Jackieho Chana. Inak J. Chan ako jedna z vedľajších postáv bol opäť “zabitý”, hlavne keď napchal upírov halucinogénnymi liekmi. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film získal dvě ceny Golden Horse, a to za nejlepší choreografii (Donnie Yen) a nejlepší vizuální efekty (Eddy Wong). (Terva)
  • Závěrečnou ústřední filmovou melodii s názvem „Change, Change, Change“ nazpívali Jackie Chan & Twins. (Rominator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno