Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film Andrewa Ahna Fire Island, odehrávající se v kultovním Pines, je moderním multikulturním zkoumáním queer a romantiky, inspirovaný nadčasovým románem Jane Austenové Pýcha a předsudek. Příběh se soustředí na dva nejlepší kamarády, kteří se s pomocí levného rosé a skupiny rozmanitých přítel vydají zažít legendární letní dobrodružství. (Disney+)

(více)

Zajímavosti (12)

  • V neděli je Will (Conrad Ricamora) viděn, jak si v Cherry Grove dává zmrzlinový kornout a zajde do Ice Palace. Je naznačeno, že Noah (Joel Kim Booster) je tam krátce poté, co opustil svůj dům v Pines. Cherry Grove je od Pines vzdálený a v předchozí scéně je také zmíněno, že cesta vede buď vodním taxíkem, nebo dlouhou cestou pěšky. (Johnny.ARN)
  • Na konci filmu, když se Will (Conrad Ricamora) skrčí na chodníku Ice Palace, je vidět Noaha (Joel Kim Booster), jak se k němu blíží zprava. V záběru, který mu bezprostředně předcházel, se nacházel daleko od průchodu Ice Palace, na místě, které by v následném záběru bylo vlevo. (Johnny.ARN)
  • Ve spíži Pines je Keegan (Tomas Matos) zobrazen, jak drží v ruce mrkev těsně poté, co si ji strčil pod tričko. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama