Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bankovní úředník Matt Dillon dostal ze dne na den padáka, jeho dívka Christina Applegate se s ním rozešla a navíc mu někdo ukradl auto. Společně se svým bývalým kolegou Stevem Zahnem se rozhodl vzít věci do vlastních rukou a začít jednat. Nejdříve ze všeho si ale pořádně užije svůj poslední pracovní den. Jenže i ten nejlepší plán může někdy selhat...
Život každého z nás se může změnit za jediný den, ne-li za jediný okamžik. Vtipná americká komedie plná nečekaných zvratů dokáže nejen pobavit, ale přiměje diváka také k zamyšlení nad otázkou, jaké náhody mohou ovlivnit náš život. Populární herci Matt Dillon a Steve Zahn koření svěží příběh svými hereckými výkony, zatímco atraktivní Christina Applegateová dodává snímku půvab a eleganci. Divácky vděčný film. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (102)

honajz 

všechny recenze uživatele

Matt Dillon hraje bohatého a úspěšného mladého muže, který ze dne na den přijde o všechno – krásnou snoubenku (Christina Applegate), nejlepšího přítele (Steve Zahn) i pozici bankovního manažera. Teda o přítele nepřijde až tak doslova, protože ten ho zatáhne do přepadení banky, ale ian tak žádná sláva. Film trpí přílišnou doslovností a pomalostí, kdy sice některé scény jsou filmařsky precizně vycelizované, avšak ztrácí se poselství, děj i zaujetí diváka. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Normální kousek, který sice značně překvapí na konci, ale nijak to na mě nezapůsobilo a nevtáhlo mě to nijak ošemetně do děje. Celou dobu jsem čekal nějaký zvrat a překvápko, ale to co přišlo bylo velmi příjemné a nečekané překvápko. Steve Zahn předvedl perfektního a vtipnýho burana, docela dost mě pobavil. ()

Reklama

Wild_man 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě prostě dostal! Škoda, že jako například Fight club, má i tento snímek největší efekt na první shlédnutí. Zvraty, které se odehrají v posledních deseti minutách jsou neskutečné. Ze začátku film vypadá jako pěknej slaďák, potom jako snímek o zoufalém milence, ale nakonec z něj vyleze celkem slušné drama. Určitě doporučuju všem milovníkům komedií a nečekaných zvratů. Jen víc takových filmů a lidí, co si je najdou! Všechno, co jsem, je iluze. 81% ()

MkSallam 

všechny recenze uživatele

Scénaristický mišmaš připomínající jeden velký experiment, kterým si chtěl Mitch Rouse ozkoušet, jaký že žánr mu půjde nejlíp. A tak natočil jeden film, do kterého nacpal motivy z mnoha žánrů a to celé zabalil spolu se šíleným scénářem do efektního balení. Nevyrovnanost ale tomuhle úletu hodně škodí a i přesto že jsem se chvílemi dobře bavil, tak přišla náhlá změna a já byl zas vedle a vůbec netušil co se děje, protože se tu někdo moc vyžíval v přehnaném střihu na nepochopitelné, pozdě vysvětlené detaily kolem hlavního děje. Ale konec je přeplněný šokujícími a patřičně zábavnými zvraty a celé je to takové milé filmové cvičení.Jen doufám, že si Rouse svůj žánr vybral a příště natočí něco méně experimentálního. 6/10 ()

lumiros 

všechny recenze uživatele

Už jste někdy měli špatný den? Vyhodili Vás z práce? Vaše snoubenka našla tanga Vaší milenky v kapse Vašeho saka? Levná holka Vám ukradla auto? Že né? A kdyby ano, co by jste udělali? Vykradli banku, kde jste dělali? A co když se ukáže, že je to všechno úplně jinak? Třeba Vás Vaše snoubenka podvádí právě s Vaší milenkou, tak bacha! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama