Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Když se Leia rozhodne strávit letní prázdniny ve Wisconsinu, její prarodiče Kitty a Red Formanovi ubytují ve sklepě další generaci teenagerů. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Já se díval. Celková populace ve Wisconsinu je z víc jak 80% bílá, na což padlo i pár fórků v originálních Sedmdesátkách. Ale nějak si ten zbytek všech zbylých zástupců našel cestu právě do Formenova sklepa. A je to peklo. Ne kvůli tomu, ale protože jsou to velice nesympatičtní neherci. S původním obsazením se to nedá vůbec srovnávat a ani se na to nedá moc dívat, protože to jednoduše není zábavné. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

I když Kurtwood Smith a Debra Jo Rupp zachraňují co se dá, jde jen o takový slabý odvar Zlatých sedmdesátých pro současnou generaci. Starých známých se tu taky moc nedočkáme, což je škoda... 3* za tu nostalgii a sitcomovou stylizaci ze starý školy. Jako nenáročná oddechovka na víkend ujde. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

That '70s Show sem viděl možná pár dílů, takže v případě "devadesátek" se žádné nostalgické šimrání nekoná. Sice sem zhruba věděl kdo je kdo, ale camea herců z originálu mě nechávala chladným. A nechal mě jím i celý seriál. Chápu, že devadesátky nejsou tak specifická doba jako léta šedesátá a sedmdesátá, ale vůbec sem z toho seriálu neměl pocit, že by se měl odehrávat v té době. Občas tu sice zahraje nějaká písnička z té doby, děcka nemají mobily, počítače a fotit se musí normálním foťákem, ale i tak na mě celá tahle série působila jako klasický současný sitcom, navíc ne moc povedený. Ta chtěnost a tlačení věcí na sílu je tu strašně moc vidět a i když to není tak agresivně otravné jako Fuller House, (ne)funguje to v mnoha ohledech velmi podobně...40% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Mrzí ma to, ale nie. Najväčšou chybou seriálu je, že sa priživuje na klasike. A pritom nemá absolútne nič, čo by ho robilo tak pôsobivým, ako bol originál. Je síce fajn, že sa tu občas mihnú postavičky z minulosti ale sú neuveriteľne nevyužité. Humor je cringy a miestami veľmi silený. Ale najväčší problémom sú dejovo nevýrazné diely a povrchovo zobrazení hrdinovia. Všetky decká ( akokoľvek sympatické) nemajú hĺbku. Všetko sa točí okolo hlavnej hrdinky a o ostatných postavách sa dozvedáme len sporadicky. Preboha, veď o tomto to kedysi vôbec nebolo. A najsmutnejší pohľad je na Kurtwooda a Debru Jo. Nestíhajú. Nevládzu. A nedokážu utiahnuť celú sériu na svojich ramenách. Ale ako vravím decká sympatické. Všetko ostatné je nevtipná katastrofa. Táto doba sitkomom nepraje. Možno som zaujatý, lebo pôvodný seriál milujem ( až na poslednú sériu), ale dal som tomu šancu a bol som veľmi sklamaný. To, čo ma kedysi na tom bavilo, tu nebolo vôbec. A tak som sa tešil. 1-séria: slabých 40% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Tie roky sedemdesiate... radím medzi mojich TOP 10 najobľúbenejších seriálov. Takže keď bolo oznámené pokračovanie, tak nešlo neskúsiť. Red a Kitty sú opäť na scéne. Ostatné hlavné postavy pôvodného seriálu sa len mihnú v jednej či dvoch scénach. Inak je to celé o novej generácii. Dcéra Erica a Donny si nájde cez prázdniny nových kamarátov a sedia v sklepe, občas zahulia a riešia vzťahy. Veď to znáte. Red a Kitty stále fungujú dobre. Mlaďoši sú totálne k hovnu. Nikto nie je výrazný, nikto nikoho nepošťuchuje, nikto nie je zábavný. No a tie 90. roky? Akože kde? Že dali v jednom diely na stôl počítač a oznámili, že existuje internet? A inak? Vôbec sa tu s tým nijako nepracuje, nijako sa to nevyužíva ako potenciál zápletiek. Väčšinu času absolútne nepoznať či ide o rok 1990, alebo 2010, 2020, pretože doba nemá prakticky na nič vplyv. Pre nefanúšikov veľká nuda. Pre fanúšikov veľký chlust do ksichtu. Tá *  je len a len za R&K. ()

Galerie (333)

Zajímavosti (20)

  • Alespoň v epizodních rolích se vrátili všichni představitelé hlavních rolí z původního seriálu s výjimkou Dannyho Mastersona, o kterého tvůrci neprojevili zájem kvůli obvinění ze sexuálního obtěžování. (figgo jr.)

Reklama

Reklama