Reklama

Reklama

Kevin, Sam a Rob mají zvláštní zábavu: připravují dokonalé loupeže, aniž by je uskutečňovali. Jenže jejich hříčka se jednoho dne pokazí: poslední projekt krádeže byl ukraden. Přichází k nim tajemný muž, který chce, aby pro něj vypracovali neprůstřelný loupežný plán, jinak předá jejich plány policii... Kdo koho přelstí v napínavém souboji důvtipu? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (83)

vesper001 

všechny recenze uživatele

„Pojďte, pane, budeme si hrát!“ „Já znám ty vaše hry. Jsou pěkně vypečené.“ Nepotkali se u Kolína, ale v Torontu a hned s Leem Gillettem, alias Zlatou rukou zločinu alias Chmatákem. Šarmantní gangster má nejen roztomilý zlozvyk kolísat mezi chladnokrevností a horkokrevností, ale také jasný plán, jak lupiče-teoretiky využít v praxi. Kevin, Sam a Rob (zřejmě) nemají na vybranou... Nechápu zdejší globální opovržení. Co jste čekali? Občana Kanea? Já se naopak těšila na oddychovku po dlouhém dni a na Davida Sucheta a byla jsem úplně spokojená. Dokonce se mi podařilo vypnout mozek natolik, že jsem se ani nepokoušela odhadnout rozuzlení, tak jsem jako bonus ještě zažila příjemné překvapení. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Klasický lehce nadprůměrný heist, kterých jsou mraky (Dannyho parťáci, Loupež po italsku), s klasickým vysvětlením na konci. O Davidu Suchetovi je známo, že má pronikavý charakterní pohled vhodný i na záporáka (Boeing 747 v ohrožení), takže ani tady nezklamal. David Hewlett, kterého znám ze Stargate Atlantis, byl jen malým bonbónkem, opět v roli nějakého hňupa. ()

Reklama

jenik71 

všechny recenze uživatele

Lupičských kriminálek byla natočena spousta. Tahle má zajímavý scénář a nápad s celkem zdařilým závěrem. Nepříliš zajímavé jsou ale herecké výkony hlavních postav. Za poměrně solidního považuji pouze Davida Sucheta, který se na záporné postavy hodí především svou vizáží přímo náramně. Není tu ale nic, co by tento film vyšvihlo nad průměr. Na jedno deštivé odpoledne to ale není špatné. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nedomrle vtipné. 27letý mladistvě vyhlížející přitažlivý Ryan Reynolds (Kevin) a 29letý rovněž přitažlivý Joris Jarsky (Kevinův parťák Rob) spolu s roztomilým 57letým Angličanem Davidem Suchetem (chmaták Leo) dávají jakousi záruku příjemně ztráveného času před obrazovkou. A když přihodíte těch pár nedomrlých vtipů... ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Reynoldse mam rád je to přijemný herec je snim sranda a v akčních filmech a scénách se taky neztratí :) Tenhle film má spousty vzdálených sestřenic a bratranců jako dennyho partáky, loupež po italsku a jiné ale musí se nechat, že nápad je dobrý. Film odsejpá jak má, zápletka je dobrá a rozuzlení plánu a jak to bylo taky neni špatné. Příjemná oddychovka na tu hodku a půl. :) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Kanadském Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama