Reklama

Reklama

Velké prázdniny

  • Česko Panika v městečku: Letní prázdniny (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Panika v městečku se stala osvědčenou klasikou, která své příznivce doposud nezklamala, naopak si stále získává další. A nezklame ani nyní. Kovboj a Indián se o prázdninách nudí, a tak je Kůň vezme do kina. Tam se tito dva překvapiví dobrodruhové inspirují a rozhodnou se, že si postaví loď a vyplují na moře. Ale jak už to v jejich případě bývá, nic nejde podle plánu. (Anifilm)

(více)

Recenze (2)

Víteček 

všechny recenze uživatele

Postaví se loď, rozbije auto, pojede na dovolenou, vyhrají cyklistické závody, navštíví lunapark a budou se tančit romantické tance, to vše na ploše 25 minut. Už jsem byl vyprahlý po další Panice v městečku a tohle mi poskytlo potřebnou dávku, která mě zase chvíli udrží v rauši. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

O Panice v městečku jsem nikdy neslyšel a neviděl, takže Velké prázdniny pro mě byly trochu překvapení. Už vznikly lego seriály, nyní tu máme příběh s klasickými herními postavičkami, které obsahují i ten tradiční snowboard či surfovací prkno pod nohami, jak já tomu říkám. Působí to zvláštně a říkám si, co všechno se ještě mezi animáky nevymyslí. Evropské animované filmy jsou prostě zcela jiné a zajímavé oproti třeba Japonským nebo Americkým. Faktem je, že mi celý děj přišel spíše dospělejší než aby nějak bavil děti. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama