Reklama

Reklama

Velké prázdniny

  • Česko Panika v městečku: Letní prázdniny (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Panika v městečku se stala osvědčenou klasikou, která své příznivce doposud nezklamala, naopak si stále získává další. A nezklame ani nyní. Kovboj a Indián se o prázdninách nudí, a tak je Kůň vezme do kina. Tam se tito dva překvapiví dobrodruhové inspirují a rozhodnou se, že si postaví loď a vyplují na moře. Ale jak už to v jejich případě bývá, nic nejde podle plánu. (Anifilm)

(více)

Recenze (2)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

O Panice v městečku jsem nikdy neslyšel a neviděl, takže Velké prázdniny pro mě byly trochu překvapení. Už vznikly lego seriály, nyní tu máme příběh s klasickými herními postavičkami, které obsahují i ten tradiční snowboard či surfovací prkno pod nohami, jak já tomu říkám. Působí to zvláštně a říkám si, co všechno se ještě mezi animáky nevymyslí. Evropské animované filmy jsou prostě zcela jiné a zajímavé oproti třeba Japonským nebo Americkým. Faktem je, že mi celý děj přišel spíše dospělejší než aby nějak bavil děti. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Postaví se loď, rozbije auto, pojede na dovolenou, vyhrají cyklistické závody, navštíví lunapark a budou se tančit romantické tance, to vše na ploše 25 minut. Už jsem byl vyprahlý po další Panice v městečku a tohle mi poskytlo potřebnou dávku, která mě zase chvíli udrží v rauši. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama