Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý člen zvláštních jednotek armády USA Chris Vaughn (Dwayne "The Rock" Johnson) se vrací do rodného města, aby ve svém životě pokračoval tam, kde ho přerušil pro vojenskou kariéru. Kdysi idylické místo nachází drasticky změněné - v ulicích vládnou násilí a drogy. S roztrpčeným, pomstychtivým Chrisem se do města znovu vrací zákon. Na to, aby dal věci znovu do pořádku, potřebuje partu odhodlaných chlapů i svůj tvrdý vojenský výcvik. Jemu samotnému stačí nástroj tak prostý a pádný, jakým je pořádný kus dřeva... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (507)

sportovec 

všechny recenze uživatele

Film, který opravdu plní to, co slibuje: popisnost, která nepovznáší, ale také neuráží. Pro někoho přeakčnělý. Pro toho, kdo si v titulcích přečetl, že se scénář opírá o skutečnou událost a že SKÁLA je zasvěcena památce nezaměnitelného jedince, jeho hodnota stoupá. Ne ovšem závratně. Filmů tohoto druhu se v USA točí ročně minimálně desítky. Skutečný brak však vypadá jinak. Ne takto. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ach jo, kdyby ono to tedy bylo alespoň trochu vtipné, když už je to tak neskutečně nablblé. Jenže senzační Vítejte v džungli holt pan Skála podle všeho nepřekoná. Odpadem po něm mrsknout nechci jedině díky svižné scéně s trámkem. Dejte mi ale do ruky lopatu a zbylých 99% filmu pohřbím pěkně hluboko do země. A rád. ()

Reklama

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Nic moc akční snímek s nic moc hercem Dwaynem Johnsnem. Je pravda že, vypadá docela nabušeně a že možná kdyby si dal záležet tak by z něj byl obstojný herec, no zatím sice plive jednu hlášku za druhou ála Arnie, ale z jeho charismatu pobral hodně málo. Ovšem může se zlepšit, a třeba mě překvapí a hned v příštím filmu jeho herecký styl nebudu poznávat. Zatím za jeho herecký vrchol považuji asi Krále Škorpiona nebo Doom, no i když oba tyhle filmy jsou....no nejsou špatné, ale jde v nich o něco jiného než o herecký talent. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Dát Rockovi do ruky trámek a poslat ho vyčistit zkorumpované město byl geniální nápad a scéna s návštěvou kasína film zvedá minimálně o hvězdičku. Zbytek je bohužel spíš k pláči. Kolem akčních scén většinou bývá i nějaký děj, před kamerou chodí různí lidé, duchaplně si povídají a dělají všechny ty další věci, na které je člověk u filmů zvyklý. Jako nenáročná zábava na odreagování je tahle mlátička ideální. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

No co k tomu říct. Scénař jednoduchý, myšlenka filmu nikterak převratná, ale tenhle film drží nad vodou perfektní Dwayne Johnson, který ani nemusí mít výraznou mimiku, stačí když vezme do ruky kus klády a sjedná si ve svým rodným městečku pořádek. Za ty docela přesvědčivé bitky dávám 3 hvězdičky. Jinak já osobně bych vznik u tohoto filmu viděl tak na rok 1991. Nu což, jednou se na to dívat dá. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (20)

  • Protože ve filmu hrají klíčovou roli fyzické střety hlavního hrdiny s jeho osudovým protivníkem Jayem Hamiltonem, bylo důležité obsadit do této role herce, odpovídajícího silou a schopnostmi Dwayneu Johnsonovi (Chris Vaughn). Ideální volbou se ukázal být Neal McDonough, který si v mládí vytrénoval fyzičku coby hvězda baseballového týmu Syracuse University. (duklak2)
  • Pred útokom na kanceláriu šerifa si Jay Hamilton (Neal McDonough) zapáli tú istú cigaretu dvakrát. (johnsnow)
  • Na začátku filmu hraje píseň „Midnight Rider“ od Gregga Allmana. Během striptýzu v kasinu hraje „Fire“ od Ohio Players. Když přijede Chris (Dwayne Johnson) za Rayem (Johnny Knoxville), tak z rádia hraje „Five Feet High And Rising“ od Johnnyho Cashe. Když jsou Chris s Deni (Ashley Scott) na policejní stanici, tak hraje píseň „Blue Monday“ od Flunk. Na konci filmu hraje „Feelin' Alright“ od Joea Cockera. (Duoscop)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama