Reklama

Reklama

Status: Naživu

  • USA Last Seen Alive (více)
Trailer 1

VOD (1)

Willova (Gerard Butler) brzy bývalá manželka (Jaimie Alexander) záhadně zmizí na čerpací stanici. Ten se vydává do kriminálního podhoubí města, zatímco utíká před úřady a závodí s časem, aby ji našel. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (83)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak Žerard už nefušuje do remesla len Casey "kurva" Rybackovi, ale po novom už aj Kurtovi Russellovi a vykráda jeho film Breakdown. Som zvedavý u ktorého ďalšieho herca, ktorého dabuje Jiří Štěpnička sa inšpiruje nabudúce. S kvalitou jeho kópií to ale ide dole vodou. Tentokrát sa nedočkáme žiadneho cool blbnutia s nasratým kamionistom. Toto je smutná doba podfinancovaných DTV béčiek, takže polovicu filmu tam Butler vo flashbackoch rieši svoje posraté manželstvo a v druhej sa zmätene potuluje z miesta na miesto a predstiera, že napínavo pátra až som skoro zaspal. Sem tam niekto po niekom vystrelí a vrcholom je jeden otrasný CGI výbuch nejakej búdy. Po každej stránke totálna nuda a ak by ste si to chceli pustiť len zo zvedavosti, či sa to skončí happyendom, tak samozrejme že skončí. Žena sa nájde, manželstvo je zachránené a párik žil šťastne až do pokračovania, v ktorom pre zmenu unesú jeho. 4/10. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Butler-ovi tieto "hranicne" psycho-stavy rozhodne idu. Chlap je v nich uveritelny. Dost sa mi zlieva v tychto pripadoch s Russel Crowe-om. Zaver sice trochu naivny, ale tak, s casti sa dockame i urciteho zadostucinenia. Niekdy sa dost nastvem, ked si vidim rozne pochybne existencie parazitujuce a sikanujuce slusnych ludi v spolocnosti. Priemer. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice to na mě působilo tak, že to někdo splácal na koleni během trošku delších potíží se zácpou a odpovídalo by tomu i chování snad všech postav, které mi připadaly jak po lobotomii. Na druhou stranu tím, že se to celé odehrává víceméně v reálném čase není  moc prostoru pro nějaká hluchá místa, Butlerovi podobné role sedí a co se Jaimie Alexander týče, tak tu bych nejspíš zachraňoval taky. Akce tak nějak odpovídá béčkovému pojetí a srandovní digitální výbuch spíš rozesměje, než znechutí. Ideální výplach. 55% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Gerardu Butlerovi unesli jeho (filmovou) ženu. Sice nevěrnici, ale běda, jestli se jí něco stane! Režisér Brian Goodman ponoukl svého spolupracovníka Marca Frydmana, aby už zase něco kloudného sesmolil. Minule jsme ulovili do filmu Černý motýl Antonia Banderase tentokrát by to chtělo týpka, co má ještě větší akční šmrnc a vysoce kvalitní herecký půdorys. No vida, Gerard Butler se nám ozval, dokonce se bude podílet i na produkci. Pojďme to rychle natočit, než zjistí, že podobný námět už ve světě filmu dávno koluje. Kurt Russell kdysi svedl obdobný souboj s únosci v thrilleru Únos. Butler hraje se zápalem a vervou. Jaimie Alexander, kterou chce dostat ze spárů únosců, se tváří vytrvale nesympaticky, takže jí to unesení divák i přeje. Náš hrdina záchranář se chrabře pohybuje na čtyřech kolech i pěšky, důkladně pročesává benzínovou stanici a lesní houštiny, aby naplnil devadesát minut napětím i klišé. Do zad mu duje příkladně napínavá hudba Sama Ewinga. Pochopitelně bůhvíjak originální thriller to rozhodně není. Butler je ale skvělý tahoun, nechybí spád a thriller pro nudný večer je na světě. 7/10 ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Celkem by mě zajímalo, kde se realitní developer naučí zacházet se zbraní a bojovat muž proti muži tak, aby zneškodnil několik nepřátel. Holt amerika no...Každopádně na Butlera v téhle roli se vždycky rád podívám. Minusem je posledních deset minut, kterej jsem očekával vlastně od začátku, protože 99% filmů na podobný téma končí stejně. Plusem pak určitě stopáž 85 minut, protože se nic zbytečně nenatahuje a film má pořád spád. 50%. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Když hlídka požádá Willa (Gerard Butler), aby vystoupil z vozidla, nemá zapnutý bezpečnostní pás, ale v dalším záběru z přední části vozidla je připoutaný. (Johnny.ARN)
  • Při prohlížení záznamu z bezpečnostních kamer z čerpací stanice se při druhém pohledu na záběry změní vozidla kolem auta podezřelého. Auto před vchodem se posune o dvě parkovací místa doleva a vozidlo vedle podezřelého vozidla se změní z modrého SUV na bílý kamion. (Johnny.ARN)
  • Když Willa (Gerard Butler) po únosu Knucklese (Ethan Embry) zastaví policie, v jednu chvíli se Knucklesovi uvolní roubík z lepicí pásky na ústech a Will mu řekne, aby mlčel. Když policista otevře kufr, roubík je na Knucklesových ústech opět pevně utažený. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama