Reklama

Reklama

Status: Naživu

  • USA Last Seen Alive (více)
Trailer 1

VOD (1)

Willova (Gerard Butler) brzy bývalá manželka (Jaimie Alexander) záhadně zmizí na čerpací stanici. Ten se vydává do kriminálního podhoubí města, zatímco utíká před úřady a závodí s časem, aby ji našel. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (83)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Konečně dali Žérardovi taky normální civilní roli a je příjemné zase pro změnu vidět něco jiného, než šéfa ochranky/vojáka/žoldáka/spartana. Tohle je přesně takový ten film ze sousedství, bez použití triků a explozí (ta byla ve filmu jen jedna). Napínavě vystavěný scénář a neokoukané ksichty mě pak jen utvrdily v nadprůměrném hodnocení.....................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Last Seen Alive hodnotím sice jen průměrně, což ovšem neznamená, že by mě tato podívaná neoslovila, to spíš naopak. Já vlastně dokonce když nad tím tak přemýšlím, tak tomu filmu nemám ani příliš co vytknout, když tedy pominu jediný, ale bohužel zároveň i docela zásadní moment, kdy se ústřední hrdina rozhodne celou záležitost vyřešit sám, ovšem to tím nejnesmyslnějším, nejsložitějším a nejnebezpečnějším způsobem, i když samozřejmě na druhou stranu chápu, že se tímto směrem vydali tvůrci účelově, jen si k tomu ale prostě mohli pomoct nějakou inteligentnější berličkou, a ne takhle hloupě a nepřesvědčivě. Toť ovšem má jediná výtka, zbytek šlape jako velmi dobře namazaný stroj, a já si to především díky vážně parádnímu spádu fakt užíval. Ten film totiž vážně nasadí velmi slušné tempo hned od první minuty, má spád, disponuje napětím, v závěru působivou gradací, fungují zde emoce, akce je pak sice minimum, ale jelikož o ní tu opravdu nejde, tak to nepovažuji za výtku, bavila mě nicméně i atmosféra celého filmu, no a opomenout nemohu samozřejmě ani výrazné a sympatické postavy, na čele s jedním posledních ryzích akčních hrdinů filmového plátna, Gerardem Butlerem, který má charisma, pohled zabijáka a svým parádním působením ve svých filmech nechává nostalgicky vzpomenout na zlaté doby akčních jízd. Za mě si zkrátka tento svižný, záživný a působivý krimi/thriller zaslouží velmi silné 3* a jistojistě doporučení všem, kdo má rád tyto sice méně náročné, o to víc ale funkční podívané, prostě je to taková žánrová sázka na jistotu. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Butler-ovi tieto "hranicne" psycho-stavy rozhodne idu. Chlap je v nich uveritelny. Dost sa mi zlieva v tychto pripadoch s Russel Crowe-om. Zaver sice trochu naivny, ale tak, s casti sa dockame i urciteho zadostucinenia. Niekdy sa dost nastvem, ked si vidim rozne pochybne existencie parazitujuce a sikanujuce slusnych ludi v spolocnosti. Priemer. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po všech směrech dost mizerný (i na Butlera) a nudný thriller, který mi připomněl dnes už zapomenutý "Únos" s Kurtem Russelem, který byl po všech směrech lepší. Zde se nic neděje, všichni se tváří vážně jak v seriózním dramatu a nikdo se snad ani nesnaží, aby film bavil nebo dokonce napínal. Ve výsledku, skoro na úrovni nových Willisovek. ()

st.jim 

všechny recenze uživatele

Vaše žena vás už nemiluje a tak vám zahejbá a chce si s vámi dát “pauzu”. Každý normální chlap ví, co to znamená. Kopačky. Odvážíte ji tedy k jejím rodičům a na bezince vám ta koza zmizí jako pára nad hrncem. Co uděláte? Zařvete: ,,BINGOOO!”, vyhodíte její krámy z auta a odjedete domů, nebo zavoláte policii a začnete po ní pátrat? Samozřejmě je první možnost správná. Náš Butlík si ale vybral tu druhou a jako bonus si začal hrát na Ramba, aby svou ženu zachránil a možná ziskal i její srdce zpět. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Někdy mezi jízdou k benzinové pumpě v úvodní scéně a cestou na policejní stanici si Will (Gerard Butler) stihl oholit krk, což samozřejmě není možné. (Johnny.ARN)
  • Při prohlížení záznamu z bezpečnostních kamer z čerpací stanice se při druhém pohledu na záběry změní vozidla kolem auta podezřelého. Auto před vchodem se posune o dvě parkovací místa doleva a vozidlo vedle podezřelého vozidla se změní z modrého SUV na bílý kamion. (Johnny.ARN)
  • Když hlídka požádá Willa (Gerard Butler), aby vystoupil z vozidla, nemá zapnutý bezpečnostní pás, ale v dalším záběru z přední části vozidla je připoutaný. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama