Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když je v Thajsku unesena dcera bývalého agenta Jakea Hoppera (Steven Seagal), její otec netuší, že se před ním rozehrává nebezpečná hra plná intrik, nebezpečí a surového násilí. Hopper odlétá do Bangkoku, kde požádá o pomoc své bývalé kolegy a společně se vydávají po stopách skupiny, o které si myslí, že Jessicu unesla. Při pátrání se Jake dostane do centra boje mezi zkorumpovaným thajským generálem a gangem překupníků zbraní. Pomalu přichází na to, že je záměrně vmanipulován do podivných akcí tajných služeb a jeho dcera slouží jako návnada. (Magic Box)

(více)

Recenze (155)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mě porazit můžeš, ale kouzlo neporazíš! Dobrá tedy pořád si nemyslím, že by tenhle film byl kdovíjaká výhra, ale když to porovnám s těmi sračkami co točí sádelník dneska a srovnám jeho tehdejší image s tou dnešní, tak mi to jako z nouze cnost nevychází až tak špatně. Samozřejmě, že už tady je mistr taktiky vyžranej a v hodně soubojích zády ke kameře (čili dubl) taky se tu na zamaskování tohoto prvku začíná používat takzvaný sádelnatý střih, ale pořád tu jsou v bitkách vidět záblesky starýho Seagala a pořád je cool a utáhne svou aurou tenhle jinak dost blbej film. Škoda, že kdo je hlavní záporák se dozvíme až v polovině filmu a pak už nemá šanci nic předvést no a ty voodoo sračky na konci to jsem trochu nepobíral, ale tak dobře s přivřenýma očima tomu tu slabou trojku na opakovaný shlédnutí nakonec švihnu. Jak říkám není to žádný terno, ale to co jsem vnímal jako začátek Seagalova úpadku je ještě hovno ve srovnání s tím co nám Stevo nabízí dneska. Vedle jeho současných shitů působí Bestie jako Oscarový kousek.50% ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal pod vedením Tony Ching Siu Tunga natočil svůj nejakčnější film, rozjíždí to tady skvěle, což je zásluha Tonyho, který si vzal kromě akční choreografie na starost i režii. Steven tady má hodně husté souboje, přestřelky, kaskadéři předvádějí neuvěřitelné věci, hezká kamera filtry, občas dost zajímavé nápady pro akční scény a kameru. Fakt vymazlené. Zejména mě dostává ten souboj Stevena a té thjaské mařky, ale i další souboje mi zůstanou v paměti. K tomu si připočtěte slušnou hubu a inteligenci neurážející(na poměry akčního filmu) scénář a postavy(zejména ten sidekick Byron Mann je velmi sympatický). ()

Reklama

jondzavid 

všechny recenze uživatele

Môj prístup k Seagalovým novým počinom je nasledovný: potrebujem vypnúť a zabaviť sa na niečom, čo je síce hodne primitívne, ale dotiahnuté to takého trashefektu, že sa na tom bavím. Toto zaručuje snáď každá snaha Stevena Seagala o rádobdrsnúcoolkreáciubývaléhosuperkostilámačaktoríužžiaľniejetýmčímbývalalestálesanenašielniktoktobymutopovedal. A čo ma zase pobavilo na tomto kúsku: tak úžasné sú najmä "matrix" scény (zrýchlené pohyby u súčasného Seagala - to je fakt zábavný nápad), ale aby som zase toľko nenadával - niektoré choreografie (napr. záverečná scéna) sú ešte celkom uchádzajúce a thajská síglčára tiež nie je na zahodenie, ale to by bolo všetko k plusom - čo sa týka Seagala (je to stále horšie) a nad príbehom nedajbože scenáristickými perlami sa nemá zmysel zamýšlať - proste typické videobé, ktoré aspoň pobaví (čo sa nedá povedať o podobnej perle, ktorú som sa snažil (t.j. po 10 minútu) pozrieť pár dní predtým - Van Dammeovým Derailed). Takže, čo na záver - no oddýchol som si a môžem ísť na Godarda, Yimou Zhanga a pod. ()

Madadajo 

všechny recenze uživatele

Starý dobrý Stíví a jeho vytříbená spiritualita, na kterou ani voodoo nemá. Škoda jen, že když třeba unesou dceru Arnímu, hned ji jde zběsile zachraňovat, ale to Stíví, ten má čas. Oba dva mají svou auru tak silnou, že se jim kulky radši vyhýbají, umění, které jde přirovnat snad jen k božství Chucka Norrise, ale pouze přirovnat, bůh může být jen jeden. ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Nemůžu dát víc i když bych moc chtěla. Ale objektivně - je smutné, co z toho fešáka zbylo jak herecky, tak fyzicky. Já jsem mohla každý jeho film, ale tady mi ty bojové scény přišly až trapné. Tu zvednutá pravá ruka - střih, zvednutá levá - střih, záda - střih a žádný pohyb a pořád dokola. I výraz se v té oteklé tváři naprosto ztrácel. Tomuhle chlápkovi, pokud stále touží hrát, by už seděl naprosto jiný druh rolí - jenže jakých? Kdo by mu je dal? On si zřejmě stále myslí, že je ten úžasný akční hrdina. Zřejmě nic jiného neumí. (Soudím podle dostupných materiálů.) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Během natáčení, 14.dubna 2003 zemřel Trevor Murray, který se na filmu podílel jako výrobní grafik. (Stocki)
  • Jake Hopper (Steven Seagal) má v některých záběrech splyhlé vlasy. Když ale s někým bojuje a kamera jej zabírá zezadu, jsou jeho vlasy čerstvě umyté a rozevláté. (Terva)
  • Natáčeno od 17.března 2003 v Thajsku, převážně pak v jeho hlavním městě, Bangkoku. (Stocki)

Reklama

Reklama