Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (44)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byť je druhá řada opět na skvělé úrovni, tak musím říct, že se mi ta první líbila víc. Nicméně i tahle má své světlé stránky, hlavně se mi líbí, že se řada zaměřuje i na ostatní postavy. Líbila se mi například epizoda v Dánsku nebo Richieho epizoda v michelinské restauraci. A závěrem si opět připravili půdu pro případné pokračování, které doufám bude, je potřeba to uzavřít. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série za mě určitě s přehledem předhání tu první, kde jsem si musela na celou zdejší skvadru zvykat a snažit se je pochopit a zároveň strávit formu tohoto svižného, atypického snímání postav. Druhá série už je rozvolnější, ale zároveň toho nabízí mnohem víc. Pohled do příběhu každé z postav a navíc naprosto překvapivé hostující vedlejší postavy v podání áčkových herců jako Jamie Lee Curtis, Olivia Coleman, Sarah Paulson a Will Poulter po glow-upu?! No prostě parádička. Tohle je prostě fakt kousek, který je natočen tak oduševněle a lidsky a dokáže zabřednout do takových mixů emocí, že nechápete, že mají ty díly jen 30 minut a je jich jen deset. Režie na špici, herecky brilantní a neuvěřitelně autentické. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý díl cíleně chaotický s rychlým chrlením dialogů a superdynamickým střihem, ale zatímco takový Sorkin dokáže naplnit ultrarychlé dialogy zajímavým obsahem, tak tady jsou to řeči o ničem, tlachání o životě a trapné vtípky. A na konci vygraduje nějaké drama, aby se pak všichni zas nějak udobřovali. Beru že to má být slice of life takže neřeším že tu nejsou velké dramatické oblouky a dějová překvapení, ale... je to slice of life s postavami které mě moc nezajímají a jsou docela dost nepříjemné, a ze života který je trochu moc absurdně přepálený na to abych to dokázal brát vážně. A přitom jsem fakt chtěl aby mě to bavilo, protože půlku těch herců tady upřímně miluju, kameraman a střihač předvádí parádní řemeslo, a seriál o vaření u mě má body k dobru úplně automaticky... ale prostě není to tady. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Po Atlantě a Barrym další mistrovské vytěžení půlhodinového dramatického formátu až na dřeň. Kreativní eventové epizody, strhující herecké výkony (včetně hostujících hvězd) a filmová dynamika jsou jen některé z věcí, které dělají z druhé série Medvěda jednu ze seriálových událostí roku. #masterpiece ()

movie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna Medvěda má v rejstříku několik absolutně skvělých dílů (např. RYBY, VIDLIČKY). Ve finále tomu ale spadne řetěz a konec série je skutečně jedno hodně dlouhé a táhlé utrpení, kde Carm a Syd (Ayo Edebiri, pro mě jeden z nejhorších hereckých castingů) jen donekonečna manifestují svoje ocd a plejádu úzkostí (scéna pod stolem wtf?). Nic proti, ale to tempo je vražedné. Nejvíc ideální by bylo, kdyby Carm v té lednici umrzl a třetí série se proměnila na nekonečný restaurační sitcom - potenciál k tomu ostatní postavy Medvěda mají. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama