Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (27)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po druhé sérii nelze mít nízká očekávání. Jenže Medvěd je ani z poloviny nenaplnil tak, jak by si divák představoval. Ano, opět je to extrémně excentrické a pomalu jste přesvědčeni, že šílenci jsou tu všichni. Jenže už prvním dílem to tady lehce sebeonanuje nad skvostnou filmařinou bez děje. Hezké, ale k ničemu. Příběhově se to tady taky moc neposune, nicméně šestej díl byl ze všech nejlepší a nejemotivnější. Závěr pak tradičně nalákal na další sérii, byť to bylo o jedné konkrétní scéně. Já jsem ale i tak osobně zvědavej, co se teď bude dít dál. ()

mcb 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle to vypadá, když se tvůrce po kreativním vrcholu (S2) může posunout jedině do boku. Třetí série je naprostou antitezí té předchozí, nechávající jasný narativní celek a seriálové konvence stranou a místo toho se svým svébytným audiovizuálním pojetím přibližuje umělecké kinematografii - a naprosto mistrovsky zachycuje psychologii ústředních postav, zejména pomocí minimalistických střihových montáží a retrospektiv, které se emocionálně dostanou pod kůži. Po téhle pecce se Christopher Storer staví do role jednoho z nejosobitějšich seriálových tvůrců nové generace, už jen ta úvodní epizoda je něco tak inovativního, že by si televize měly psát poznámky. ()

Reklama

Chewy 

všechny recenze uživatele

Zvolnilo se tempo vyprávění a třetí část působí jako dojezd té předchozí. Na škodu to není, ale více otázek se položí než zodpoví, k tomu se děj tolik neposune. Postavy přešlapují na místě, snaží se čelit svým problémům bez posunu, to se daří znázorňovat na výbornou. Je pointou, aby byl divák stržen stavy postav. Především v prvních dílech se děje to, proč je Medvěd tak skvělej. Obavám se, že třetí část bude pro většinu zklamáním, nebojí se celou řadu jet ve stejném duchu, sklouzává se tu lehce k artu, a najdou se i tací, kteří s mávnutím ruky prohlásí, že je to depka bez děje. Ti, kteří mají potřebu části mezi sebou porovnávat budou na zážitku tratit nejvíc, protože druhá část byla v mnoha ohledech intenzivnější. Přesto se jedná o pokračování v krasojízdě, s očekáváním budu vyhlížet část čtvrtou. V tuhle chvíli jeden z nejzajímavějších seriálu, třetí část 8/10, 4*. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. řada působí spíše jako dodatek k té druhé, něco jako 2.5. Posun v příběhu se zde spíše nekonal a celé to působilo trochu chladnějším dojmem (jako by Carmy stále zůstal v mrazáku), avšak opět se na to moc dobře koukalo a poslouchalo. I tak jsme se ale dočkali několika skvělých epizod jako Doors či Napkins. Jen pro příště by to chtělo víc šlápnout na plyn. Hands please! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač mě Storer tentokrát nerozsekal tak jako v závěru druhé série tak i ve trojce udržel laťku hodně vysoko. Pravda, že třetí série děj nikam zvlášť neposouvá, ale nijak extra to nevadí. Jednak je na téhle sérii vidět že je to jen polovina většího celku jehož vrcholu se dočkáme až v sérii další a jednak se tu díky tomu že není potřeba nikam spěchat dostáváme víc a víc pod kůži jednotlivým postavám a tohle Storer umí fantasticky. Osobně sem si extrémně užíval jednotlivé flashbacky, intenzivní a skvěle nasnímané dialogy a nebo třeba hodně netypickou, ale o to zajímavější první epizodu. Sem hodně zvědavý kam se tenhle Carmyho hon za dokonalostí, který ho (a nejen jeho) postupně zabíjí vyvine a jaká esa z rukávu ještě Storer vytáhne…80% ()

Reklama

Reklama