Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (21)

Vidly10 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série Medvěda exceluje ve všem, co se vyzdvihovalo v předchozích dvou. Dlouho jsem nezažil seriál, který by ve mě vyvolal celou škálu emocí během desetiminutové scény o přípravě random jídla. Medvěd je pečlivý ve všech bodech. Ví přesně kdy střihnout, kdy pustit hudbu, kdy povolit a kdy přitáhnout. Charaktery jsou zde takové, jaké si je pamatujeme z řad minulých a ať už hádka Carmyho a Ritchieho nebo rozhovor Carmyho a Marcuse o odkazů na vás dokáží zapůsobit stejným dojmem. Třetí série sice působí jako výplň a příprava před tou následující (zvláštní, že ve stejné době vyšly dva seriály s podobným problémem), to ale nic nemění na tom že si vás opět získá svým vlastním originálním a nikde neopakovatelným kouzlem. Highlighty série jsou určitě Ubrousky. Epizoda, která je po nich pojmenována je excelentní, ale samotné ubrousky hrají v této sérii až zvláštně velkou roli. Poslední epizoda je pak ukázkou toho, že i přes všechny ty chaotické a stresující chvíle, které naše postavy prožívají v každodenním životě, se dokáží bavit a vypnout a být chvíli lidmi... nebo ne? ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pred niečo viac ako dvomi týždňami som sa vrátil zo Chicaga, takže o to viac som sa nemohol dočkať novej série The Bear. Aj napriek tomu, že som si to znovu užil, tak sa neviem ubrániť zmiešaným pocitom... Tvorcovia síce opäť predviedli vynijakúcu robotu, postavy boli perfektne napísané, herecké výkony opäť bombastické a kamera zase úplne špičková, ale aj tak som mal pocit, že príbeh sa skoro vôbec neposunul a zostal stáť na mieste, kvôli čomu tretia séria pôsobí iba ako dohra druhej a predohra štvrtej, ktorej ešte k tomu chýba nejaké výraznejšie vyvrcholenie. Celé by sa to dalo nazvať nejakou "medzizastávkou", ktorá nijak obzvlášť neposúva príbeh a ani postavy, ale na druhú stranu prehlbuje a obohacuje ich charaktery a tým pádom sa cítite ako keby ste boli prítomní priamo uprostred diania. Túto sériu odporúča 8 šéfkuchárov z 10, dúfam, že o rok nám The Bear naservíruje o kúsok dokonalejší chod... _____________ "You have no idea what you’re doing and therefore, you’re invincible." ()

Reklama

Sunny.69 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako, natočeno je to skvěle, herecké výkony jsou taky opět bezchybné a dost dobré... Ale k čemu těchto 10 dílů bylo? Seriál se nikam neposunul, postavy se nikam neposunuly, děj se nikam neposunul, jen jsme vlastně deset dílů koukali na montáže, které většinou vyvolaly spoustu nepříjemných pocitů a úzkosti, ale samotné nikam nevedly. Škoda. ()

Zajda. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě znovu výborná záležitost, u které mám ale bohužel pocit, že tentokrát spoustě lidem absolutně nesedne. Třetí série totiž může být hodně frustrující na sledování. Ono je to ale pointou. Opravdu soucítíte s postavami, přesně víte, co se jim honí hlavou a proč se nedokážou posunout dál, někomu se omluvit, nebo se s někým usmířit. Je to perfektní zobrazení tohoto pocitu, který každý známe, protože ten seriál je natolik sebevědomý, že se nás nebojí v této náladě topit celou dobu a ty pay offy, hezké lidské momenty a vyvrcholení si z velké části nechává až na příště. Mimo to ale seriál taky nic neztratil ze své dravosti. Výběr hudby je tradičně výborný, kamera lepší než kdy dřív a je tu mnohem větší příklon k experimentálnosti v rámci struktury jednotlivých epizod - První díl je naprostý masterpiece, který je vedle Vidliček to nejlepší, co nám seriál nabídl! Spoustě lidem ale zkrátka bude vadit, že jsme dostali sérii, která je spíš takovou dohrou druhé a zároveň přípravou na čtvrtou. Ono je to ale tak excelentně provedené a opodstatněné, že se na tvůrce nějak výrazně zlobit nemůžu. Stále nejlepší seriál v současné nabídce. ()

mcb 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle to vypadá, když se tvůrce po kreativním vrcholu (S2) může posunout jedině do boku. Třetí série je naprostou antitezí té předchozí, nechávající jasný narativní celek a seriálové konvence stranou a místo toho se svým svébytným audiovizuálním pojetím přibližuje umělecké kinematografii - a naprosto mistrovsky zachycuje psychologii ústředních postav, zejména pomocí minimalistických střihových montáží a retrospektiv, které se emocionálně dostanou pod kůži. Po téhle pecce se Christopher Storer staví do role jednoho z nejosobitějšich seriálových tvůrců nové generace, už jen ta úvodní epizoda je něco tak inovativního, že by si televize měly psát poznámky. ()

Reklama

Reklama