Reklama

Reklama

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (5)

Isag1 

všechny recenze uživatele

Sezóna 3 sa niesla v zaujímavom umeleckom duchu, samozrejme nie každého poteší samotný strih a štylistika tejto série... Je totižto príliž uťahaná a nudná. Polovica epizód sú ako keby menšia spomienka na posledné 2 série, ktoré sú strihovo vo veľmi vysokom tempe, až to človek očami nestíha. Umelci si na tejto sérii určite pošmakujú, ale bežný sledovateľ a filmmaker to moc nebude musieť. Samozrejme posledná epizóda je výborná a zároveň divná, zakončenie je veľmi v skratke mätúce. Za mňa táto séria rozhodne 3/5, moc sa mi to nepáčilo a strašne tlačili na psychológiu. ()

Zajda. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě znovu výborná záležitost, u které mám ale bohužel pocit, že tentokrát spoustě lidem absolutně nesedne. Třetí série totiž může být hodně frustrující na sledování. Ono je to ale pointou. Opravdu soucítíte s postavami, přesně víte, co se jim honí hlavou a proč se nedokážou posunout dál, někomu se omluvit, nebo se s někým usmířit. Je to perfektní zobrazení tohoto pocitu, který každý známe, protože ten seriál je natolik sebevědomý, že se nás nebojí v této náladě topit celou dobu a ty pay offy, hezké lidské momenty a vyvrcholení si z velké části nechává až na příště. Mimo to ale seriál taky nic neztratil ze své dravosti. Výběr hudby je tradičně výborný, kamera lepší než kdy dřív a je tu mnohem větší příklon k experimentálnosti v rámci struktury jednotlivých epizod - První díl je naprostý masterpiece, který je vedle Vidliček to nejlepší, co nám seriál nabídl! Spoustě lidem ale zkrátka bude vadit, že jsme dostali sérii, která je spíš takovou dohrou druhé a zároveň přípravou na čtvrtou. Ono je to ale tak excelentně provedené a opodstatněné, že se na tvůrce nějak výrazně zlobit nemůžu. Jedná se sice o nejslabší sérii, ale stále je to nejlepší seriál, co momentálně běží a věřím, že díky veškerému build upu bude čtvrtá série absolutní strop. 8,5/10 ()

Reklama

12pixels 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po slibném začátku to za mě nakonec silnou druhou řadu sice nepřekonalo, nicméně i tak mě to natolik bavilo že jinak než za 5* nemůžu. Myslím si že 3. série solidním způsobem přichystala půdu pro zajímavý dějový posun do té následující. Uvidíme. ()

SidneyP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posun charakteristických rysů postav za celou sérii absolutně NULOVÝ. Vše při starém, ale mně to přestává stačit. Nemám rád tuhle sérii za to, jakým směrem se posunula kuchyně, nebaví mě sledovat tyhle snobský jídla. Nebaví mě ani ta umělecká stránka, se kterou si tady tvůrci hrají. A jde opravdu cítit, že tohle je jen nájezd na čtvrtou sérii, která se prý točila simultánně. Tahle sérka je jak Relikvie smrti 1. část, akorát nudnější, ani o jídle, ani o postavách, ale o častokrát bezduchém kecání o hovně. ()

Botič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezóna The Bear je čistě o lásce. O lásce k řemeslu. O lásce k jídlu. Vlastně by mohla mít jen první a poslední epizodu, které celou tu filozofii kolem perfektně shrnují. To mezitím beru jako nádech před další řadou. ()

Reklama

Reklama