Reklama

Reklama

Kapitánka Sara Bellaïcheová z toulouského protidrogového oddělení vyšetřuje akci pašeráků drog spojenou s vraždou dvou teenagerů, kterou vyšetřuje Richard Cross z pařížské kriminálky. Navzdory svým diametrálně odlišným metodám musejí Sara a Richard spolupracovat, aby našli vraha a zastavili krvavou pašeráckou jízdu. Čeká je závod s časem na silnicích Španělska a Francie. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

kinderman 

všechny recenze uživatele

Od filmů a seriálů podepsaných scenáristicky a režijně O. Marchalem očekávám drsné policejní thrillery/gangsterky, ze kterých čiší autorovy osobní zkušenosti, perfektně zvládnuté řemeslo a překvapivé (nekompromisní) pointy. Dostalo se mi toho všeho v Overdose? Samozřejmě. Je mi dost líto, že se z Marchalovy tvorby v našich kinech hrála pouze Válka policajtů. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„SVĚT JE DRSNÝ MÍSTO A JÁ NEJSEM O NIC LEPŠÍ. ALE MUSÍME SE SNAŽIT HO ZLEPŠIT“…  Postupně rozjíždějící se celkem zapeklitej policejní příběh. I když většinu času sledujeme zmrdy, co pašujou drogy… Béčko z toho lepšího soudku. Ocenil bych víc akce, na druhou stranu je to slušně promyšlený.   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.)  U nás za zradu platí celá rodina. 2.) Chcu vidět film, kterej je věnován Belmondově památce..  ///  Thx za titule „Vít Bezdíček a Tereza Němcová“.                 PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Solidní francouzská kriminálka spojuje operaci proti pašování drog s případem dvojnásobné brutální vraždy. Zkušení profíci z odlišných oddělení si neházejí klacky (a příliš ani city) pod nohy a příkladně spolupracují, aby brutální gangstery dostali za mříže – o to víc však v komplikovaném, přísně procedurálním vyšetřování udeří do očí jejich občasné lapsy či příhodné náhody v ne/čekaných zvratech. Když byly karty rozdány a říkal jsem si, že se jede do finále, sotva se film přehoupl za půlku – závěrečná třetina tudíž spíše dořešovala a tolik netáhla. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Průměrná akční Francie sledující tým pašeráků snažící se předat zboží a skupinu detektivů, která je vzdáleně stopuje a snaží se je dostat. Postavy jsou nečekaně sympatické a dá se k nim celkem rychle najít emoční cesta, vizuál je svěží, ostrý, dravý a místy až perfektní a stejně tak akce má koule, hudební pozadí dodává grády a realistické střelby i krve je zde dostatek. Co vidím jako největší problém je dvouhodinová stopáž, která je na film, jež se příběhově moc neposouvá, znatelně dlouhá a chvílema jsem koukal na hodinky a přál si, aby výsledek tvůrci o půlhodinu zkrátili. Jak jsem již zmiňoval, tak akce je solidní, jen kéžby jí zde nebylo tak málo, protože všehovšudy dva větší zátahy a jedna minutová přestřelka mi bohužel nestačí. Suma sumárum koukatelný průměr, který v určitých pasážích dokáže diváka přikovat do sedačky a zaujme šikovně napsanými postavami, ale v jiných momentech kontrastně odradí 120minutovou stopáží a scénami, které nedočkavější diváci odzívají.  Francouzi umí i líp. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nikdo jako Auteuil, Karyo nebo Gérard Lanvin není přítomen a bez výjimky každý z toho kvanta postav na straně zákona, gangsterů, nebo podobojí je vám egál. Autor v minulosti exceloval na poli realističnosti a nepříjemné syrovosti, ale v tom prvním začíná mít povážlivé nedostatky. Tenhle Marchal se začíná vzdalovat od starého Marchala někde směrem k producentu Bessonovi a na to není nikdo zvědavý.. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama