Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 72 před Kristem nemělo Římské impérium přemožitele. Jeho moc se táhla široko daleko. Každá dobytá země znamenala přísun nových otroků do područí římských pánů. Spartakus, otrok, jemuž před očima zavraždili otce, měl odvahu se vzepřít mocným římským generálům i politikům a stal se vůdcem mohutného povstání otroků. Jeho boj za svobodu, jenž ohrozil celé Římské impérium, měl hluboký dopad na mnoho budoucích generací. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (99)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Na to, že sa nejedná o veľkofilm v ktorom sa otočilo veľa prachov, ide o dosť kvalitný snímok. Zaujímavé obsadenie na čele s charizmatickým Juhoslovanom Goranom Visnjčom sa v celku podarilo. Osobne mám rád historické snímky, aj keď nemajú obrovský rozpočet, ale kvalitne natočené. Tento film som videl viackrát a vždy sa poteším keď si ho môžem pozrieť znovu. ()

Santino7 

všechny recenze uživatele

Až moc okato sa to snaží navodiť dojem akéhosi veľkofilmu, avšak pôsobí to žiaľ dosť lacne. Slabučké a absolútne nevierohodné obsadenie, nekvalitne natočené bojové scény, taká nijaká výprava... Mohol by som pokračovať kľudne ďalej, no prejdem radšej rovno k pozitívam - verte alebo nie, zopár sa ich našlo taktiež. Mám tým na mysli vcelku solídny scenár, zaujímavé mocenské boje o moc, a navyše je to aj pomerne (v rámci možností) realistické. Čiže ako celok to až tak zle nedopadlo, a to aj napriek tomu, že sa jedná o televízny počin. Avšak stále to nie je film, ktorý by som si potreboval niekedy v budúcnosti vyložene zopakovať, to skôr nie. 2/5 ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Z tohohle filmu je na sto honů cítit jakí to je nízkorozpočtová sračka, která se snaží působit jako velkofilm, ale prostě na to nemá. Představitel Spartaka je naprosto nevýraznej a zapadá mezi ostaní, takže film nemá vůbec kdo táhnout a proto to dopadlo jak to dopadlo. Radši si touhle slátaninou nekazit vzpomínky na pořádnýho Spartaka s Kirkem Douglasem ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Díly soui podle mě zcela nevyrovnané. U prvního jsem se bavil a u druhého sem se nudil. Hlavní hrdina je jako model z nějaké modní přehlídky, ale hraje celkem obstojně. krví se na Spartakovi šetřilo, což je škoda, protože při takovýhle řežích by si lidi aspoň kapku zasloužili. Nemluvě o tom, že krev netekla skoro ani z bodné rány mečem do ukřižovaného otroka... Dávám spíš slabší 3.. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Nebylo to nic moc. Spartakus (bojovník, válečník, gladiátor = v té době statní a silní chlapíci) zde působí jako slaďouš hrající tak velkého klaďase bez výraznějšího svalstva, až se to začne protivit. Spartaka si prostě predstavuju jinak. Bylo to romantické (tradiční zápletka) a celkově průměrné. Viděl bych to na 2,5/5 ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • Táto verzia je nakrútená presne podľa tej istej predlohy ako slávny Kubrickov Spartakus z roku 1960, ale obsahovo chce byť knihe bližšie. (Arsenal83)

Reklama

Reklama