Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

lekr odpad!

všechny recenze uživatele

AAAAAAA!! Tak tohle už nikdy více!! Nechutná patlačka několika žántů dohromady!! Zezačátku si to hraje ne jakousi puberťáckou komedii pak zas na nějaký strašně smutný rodinný drama potom zas na Muzikál ze střední a nakonec mi to připomíná Hannah Montanu....Tenhle film je fakt něco strašnýho!!! Doufám že to už nikdy neuvidim!! ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Ďalší z filmov, ktorý som dokázal v nemom úžase sledovať len vďaka absencii inej zmysluplnej činnosti zavretý na hotelovej izbe o piatej rannej, kedy sa vďaka časovému posunu nedarí spať. Klasický príbeh o popoluške, ktorá k šťastiu prišla s úbohými hereckými (?) výkonmi a stupídnym, až po záverečné titulky predvídateľným scenárom. ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, jako by si tvůrci filmů Danielle Steel odskočili vytvořit něco pro mladé americké ovečky. Úroveň je podobná. Scénář tohoto filmu je neskutečně hloupý, prvoplánovitě sladkobolný a primitivně nedomyšlený. Hillary Duff v hlavní roli herecky slabá, i když sympatická. Takovýchto hudebních dramat (snad?) pro mládež už vznikly mraky, toto dílo je navíc jedním z nejslabších článků této žánrové hromádky. A pokud takto vypadá výuka na amerických uměleckých školách, no tak to teda ouvej! Velmi slabý rychlokvas s nezajímavými postavami. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

eště jednu babičkovskou...tudle sem byl u ni na navštěvě....abyste si ji trochu lip představili....a upřesnili jeji věk...tak je někde na pulce cesty mezi sedumdesatkou a urnou....no a byli sme tam s brachou...a babka sourozence peskovala za to že jim zabil ševce....a ja povidam...že jak moch zabit ševce...když byl cely dva tejdny v brně...a vona se rozpovidala....že jako mu donesla ty zdevastovany koženy boty.....a že von na tom delal ve dne vnoci...ale ze uz je ze stary skoly...tak si s tim nako nevedel rady...a babka kdyz videla jak se stim trapi...tak jako ze mu neco rekne....a ja povidam....co žes mu řekla zdeno? (ja jirikam zdeno...vona se tak menuje) ...a vona že prej za nim dosla ...a povida mu...pane Kubeš....vite co?...vy se nadtim mordujete uz nekolik dnu....je vam už přes petaosumdesat roku...to se budete na stary kolena takle mučit? Nechcete to radši vzdat? ......no a starej kubeš, povida babka....dva dny na to umřel.............noale co mi obvinujes moji vlastni krev?, ptam se............no neni to snad jasny? zahudrovala jak krocan....ten chlap se s tema botama tak trapil...ze uz to nerozdejchal..........nojo...povidam ja....ale aby to vzdal....to si mu poradila ty!!! , von to jenom spatne pochopil ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Asi jsem jedna z mála, kdo se rád kouká na filmy s Hilary. :-) Není to žádná oslnivá herečka, snad ani zpěvačka, ale já ji mám prostě ráda. Baví mě ty lehce přihlouplé filmy o mladých, s mladýma a romatikou. Tenhle film mě pobavil i rozbrečel. Je to příběh o holce, která ráda zpívá. Po cestě z koncertu ztratí bratra, který ji ve zpěvu podporoval. Vlastně díky němu se dostane na letní akademii. A tady začíná příběh, který je plný písniček, hudby, lásky, nenávisti... Takže ode mě má 4 hvězdy. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • 15-milionový teenagerský snímek vydělal za první víkend (8. – 10.10.) promítání v USA 4 mil. dolarů a celkový obrat se pak vyšplhal na 10,4 milionu. (imro)
  • Hillary Duff byla za Nikdy to nevzdávej! a zároveň také za Moderní popelka (r. Mark Rosman) nominovaná na Zlatou malinu. Za oba snímky získala také cenu Blimp na Kid’s Choice Awards. (imro)

Reklama

Reklama