Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Handle 

všechny recenze uživatele

Filmy s Hilary Duff jsou většinou opravdu hloupé, dětské a naivní. Nejsou přímo na odpad, ale neumím si představit, že jdu na to do kina nebo něco takovýho. Řekl bych, že toto ocení spíše 12-ti leté holky, každopádně tento film mě špatný nepřišel. Trochu drama, trochu komedie, trochu rodinný, trochu hudební, trochu romantický... Sice všechno jen trochu, ale čekal někdo něco víc? Čekal někdo nějaký vyjímečný film? Asi težko. Hodnocení je tu v rámci žánru podle mě až moc nízké, náhodou se jedná o koukatelný průměr a jeden z těch lepších filmů s Hilary Duff. Ono to překvapivě mělo i nějakou tu pointu. Dokonce i velmi dobré momenty, které byly třeba ihned zkaženy blbým dialogem, nebo maximálním klišé, který tento film také nabízí. Samozřejmě, že už jsme všechno X krát viděli, ale proč ne... Na jedno odpoledne to špatné nebylo a závěrečná píseň se mi dokonce i velmi líbila a lehce dojala... :) Musím říct, že tak trochu překvapení. 60%. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Nebudu a nechci obhajovat teen filmy, protože jejich urputná snaha člověka jakkoliv posunout dál v jeho životě nebo ho jakkoliv ponaučit je nemožná ale tohle se mi líbilo hned z několika důvodů. Mám ráda tenhle typ muziky, který Hilary Duff zpívá a nejen její hudbu ale také takový ten vysoce nevinný způsob hraní....Možná to zní divně a hlavně jak vidím je to tu většině proti srsti ale co je mi po vás ostatních. Mé dojmy z filmu byly silné hlavně proto, že mi bylo málo let ale teď s odstupem času sice přiznávám jistou naivitu, která jaksi patří k tomuto druhu filmů ale je silný tím, že se v něm skrývá reálný a velice smutný příběh hlavní hrdinky, která ztratila životní oporu-svého bratra s kterým si velice rozmněla a poznamenalo ji to. Přes své rozpaky a svého ochranitelského otce, který ji bránil svými ambicemi, aby se vydala na cestu po které touží a to dělat ostatním lidem radost hudbou. Miluju typy filmů ,které se dokáží přenést i přes těžkosti a nezdárnosti do dobrého konce s patřičnou odezvou do budoucnosti a nástinu dobrého pokračování. A 4*, protože na tři je to velice málo odsoudit něco jen proto, že to spadá do teen romantiky je velmi nevhodné. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Scény snažiace sa o dojatie diváka sú maximálne lacné, zápletka úbohá a dialógy neuveriteľne povrchné. No i tak sa nemôžem ubrániť pocitu, že ak by mladé dievčence ulietavali na Raise Your Voice miesto High School Musical, vo fotoalbumoch sociálnych sietí by nebolo toľko našpúlených pier a "muších okuliarov". Navyše Duffka je hezké pivo (chlip). ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Název "Nikdy to nevzdávej" prozrazuje celou pointu filmu. .. Je to takový ten snímek kdy si ve třinácti řeknete "Bože! To je luxusní" a postupem let zjišťujete, že krom emocí to nemá žádný pořádný základ. .. Kdyby to bylo udělané jen na filmových klišé, dal bych možná i dvě hvězdy, ale herecké výkony jsou slabé a nejhorší je, že to chce zaujmout hlavně těmi emocemi, ničím jiným. .... HODNOCENÍ: 19% (1*) ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

První čtvrtina bylo čiré zoufalství. Teenagerovský doják s nezajímavými postavami a uši trhajícími dialogy. Taková snůška klišé se jen tak nevidí! Jak se Hilary Duff dostala na letní hudební školu, dalo se na to docela koukat, dokonce se objevilo i pár herců, kteří nejsou trapní (John Corbett), ale příšernosti ze začátku se občas zákeřně vracejí, aby ohrozily stravitelnost filmu pro nepuberťačky a videoklipové tempo zmrazily na nulu. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • 15-milionový teenagerský snímek vydělal za první víkend (8. – 10.10.) promítání v USA 4 mil. dolarů a celkový obrat se pak vyšplhal na 10,4 milionu. (imro)
  • Nikdy to nevzdávej! se zpočátku jmenovalo „Heart od Summer“, ale když se americká premiéra přesunula ze srpna na říjen, producenti raději změnili název. (imro)

Reklama

Reklama