Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Slarque 

všechny recenze uživatele

První čtvrtina bylo čiré zoufalství. Teenagerovský doják s nezajímavými postavami a uši trhajícími dialogy. Taková snůška klišé se jen tak nevidí! Jak se Hilary Duff dostala na letní hudební školu, dalo se na to docela koukat, dokonce se objevilo i pár herců, kteří nejsou trapní (John Corbett), ale příšernosti ze začátku se občas zákeřně vracejí, aby ohrozily stravitelnost filmu pro nepuberťačky a videoklipové tempo zmrazily na nulu. ()

Rathe 

všechny recenze uživatele

Hilary Duff mám rád, ale ty filmy jsou tak nějak všechny na jedno brdo. Vlastně skoro od začátku filmu víte co se stane, jak to dopadne. Jediné na co se můžete těšit jsou scény, které i když jsou podobné, alespoň trochu se liší. No ta ubrečená Hilary mi moc neseděla a já jsem jí to nějak ani nevěřil. Je mi to líto, ale pomalu mě to začíná nudit! ()

Reklama

Damiel 

všechny recenze uživatele

37 % - Svařák komedie, dramatu a romantiky, umíchaný ze existujících všech klišé. V tomto případě vyniká hlavně umělé dojení emocí, nepřirozená hra na city, nánosy sentimentu, Toho cukru je tady tolik, že cukrovkáře by po požití snímku museli ihned odvézt na ARO. Deset kostek v malém espresu. Místo sušenky jsou k němu servírovány šroubované, patetické repliky, jaké by živí lidé z masa a kostí zřejmě nikdy z pusy nevypustili. Hrdinové jsou ploší jako letištní runway, černobíle rozděleni na ty „hodné“ a na ty „zlé“. O nějaké byť elementární psychologii postav nemůže být řeč (kraluje týpek jménem Kiwi). Zpěv Hilary Duff nechávám bez komentáře :-) ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Dávat tenhle film podruhý bylo opravdu za trest. Poprvé mě u něj udržela dramatická vložka a pěkně obsazené role učitelů. Jinak je to ale děs a celou dobu jsme si to srovnával s.... s vězdnýma válkama. Taková dramatičnost, silné smrtelně vážně myšlené řeči a nahlodaný hrdina, který v nitru ukrývá sílu. Jednou jde o hudbu a podruhé o vesmírnou sílu. Obojí mi přijde podobně absurdní vzhledem k těm strašným kecům, ale jedno z toho není scifi, ale dost vážně myšlená romantická drama ptákovina. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Ten film očividně ví, jak ždímat z naivních dušiček emoce, ale sám si podkopává nohy. Ať už zoufale nesympatickou hlavní představitelkou, ke které jsem našel cestu právě jen skrze její osobní tragédii, tak odporným způsobem zpěvu, kdy každé vyzpívávané "hmm-mm-mm" trhá uši, tak i tím, že učitelé na škole, která si hraje na tu nejlepší hudební školu v zemi, uznale pokyvují hlavou na stupidní r'n'b beaty. Ale i když mi při závěrečném poplácávání po zádech, kde všichni začnou zpívat se všemi, bylo naprosto špatně, díky občasnému záchvěvu dojetí či solidnímu soundtracku plnému teenagerského rocku se na dvě hvězdy došplhám. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • 15-milionový teenagerský snímek vydělal za první víkend (8. – 10.10.) promítání v USA 4 mil. dolarů a celkový obrat se pak vyšplhal na 10,4 milionu. (imro)
  • Námět filmu pochází z hlavy Mitche Rottera, který je viceprezidentem sekce soundtracků ve studiu New Line. (imro)
  • Hillary Duff byla za Nikdy to nevzdávej! a zároveň také za Moderní popelka (r. Mark Rosman) nominovaná na Zlatou malinu. Za oba snímky získala také cenu Blimp na Kid’s Choice Awards. (imro)

Reklama

Reklama