Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Slarque 

všechny recenze uživatele

První čtvrtina bylo čiré zoufalství. Teenagerovský doják s nezajímavými postavami a uši trhajícími dialogy. Taková snůška klišé se jen tak nevidí! Jak se Hilary Duff dostala na letní hudební školu, dalo se na to docela koukat, dokonce se objevilo i pár herců, kteří nejsou trapní (John Corbett), ale příšernosti ze začátku se občas zákeřně vracejí, aby ohrozily stravitelnost filmu pro nepuberťačky a videoklipové tempo zmrazily na nulu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +velmi silný a dojemný příběh, někteří velice roztomilí herci, celková nálada filmu, zaměřen dramatickým, romantickým a hudebním směrem -v soundtracku nejsou vypalovačky, některé postavy mohli být více prokreslené/// Tohle je typ filmu, který mě dokáže nejvíce unést. Ať už to jsou Divoké kočky, Honey nebo jiný „hudební film“. V tomto kromě jiného vynikne dramatická část filmu, která způsobila, že jsem měl hodně často slzy na krajíčku (někdy jsem je neudržel). Pokud film dokáže takto působit, má již u diváka z části vyhráno. Výhodou filmu je, že jeho jednotlivé části nejsou křečovité a krásně se doplňují. Užijete si smyslnou romantiku s krásnou Hillary Duff a rozkošným Oliverem Jamesem, kterého jsem si už všiml ve film Co ta holka chce (teď jen lituji toho, že tento herec není obsazovanější). Tohle jsou totiž jeho jediné 2 větší filmy. Naopak, ten kdo je hudebně naladěn, se v tomto filmu může vyžít. Přeci jen, tolik talentů se v jednom filmu tak často nesejde. Mě zaujala houslistka, klavíristka, bubeník… no bylo jich více. Přesto je tohle dle mého nejslabší část, hlavně z toho důvodu, že hudba nemá pomyslnou gradaci a přestože se na konci objeví finálová píseň, klasického soundtracku plného hitů se nedočkáme (v tomto třebas ztrácí na již zmiňovanou Honey). Ale zase berme v potaz, že to byl účel. Filmem se prožene několik klasických klišé, ale naštěstí nejsou tak očividné, aby to výrazně rušilo. Je radost zažít překvapení, tam kde ho nečekáte. Tento film si dám bezpochyby znovu./// Cekem 83%/// ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Aaron Zigman: 1. Fly (Hilary Duff) ,2. Home (Three Days Grace) ,3. Walking On Sunshine (Katrina) ,4. Change In My Condition (Keegan) ,5. Jericho (Hilary Duff) ,6. Are You Ready (Three Days Grace) ,7. We Might As Well Be Strangers (Keane) ,8. Play It Loud (MxPx) ,9. Someone's Watching Over Me (Hilary Duff) ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších teenage filmů, který se mi líbil od malička a stále mě nepřestává bavit. Nemluvím tady o hereckých nebo pěveckých výkonech, to by hodnocení rozhodně nezvedlo, ale o krásném příběhu, jehož prostředí je mi tak blízké. Zajímavá kamera a hudba (která však občas působí až příliš monumentálně) podtrhují silnou atmosféru filmu. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Ten film očividně ví, jak ždímat z naivních dušiček emoce, ale sám si podkopává nohy. Ať už zoufale nesympatickou hlavní představitelkou, ke které jsem našel cestu právě jen skrze její osobní tragédii, tak odporným způsobem zpěvu, kdy každé vyzpívávané "hmm-mm-mm" trhá uši, tak i tím, že učitelé na škole, která si hraje na tu nejlepší hudební školu v zemi, uznale pokyvují hlavou na stupidní r'n'b beaty. Ale i když mi při závěrečném poplácávání po zádech, kde všichni začnou zpívat se všemi, bylo naprosto špatně, díky občasnému záchvěvu dojetí či solidnímu soundtracku plnému teenagerského rocku se na dvě hvězdy došplhám. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Námět filmu pochází z hlavy Mitche Rottera, který je viceprezidentem sekce soundtracků ve studiu New Line. (imro)
  • Skupina, jejíž koncert navštívila Terri a její bratr na začátku filmu, jsou kanadští Three Days Grace. (imro)
  • Pro scénáristu Sama Schreibera byl snímek debutem na poli celovečerního filmu. (imro)

Reklama

Reklama