Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

fleker 

všechny recenze uživatele

eště jednu babičkovskou...tudle sem byl u ni na navštěvě....abyste si ji trochu lip představili....a upřesnili jeji věk...tak je někde na pulce cesty mezi sedumdesatkou a urnou....no a byli sme tam s brachou...a babka sourozence peskovala za to že jim zabil ševce....a ja povidam...že jak moch zabit ševce...když byl cely dva tejdny v brně...a vona se rozpovidala....že jako mu donesla ty zdevastovany koženy boty.....a že von na tom delal ve dne vnoci...ale ze uz je ze stary skoly...tak si s tim nako nevedel rady...a babka kdyz videla jak se stim trapi...tak jako ze mu neco rekne....a ja povidam....co žes mu řekla zdeno? (ja jirikam zdeno...vona se tak menuje) ...a vona že prej za nim dosla ...a povida mu...pane Kubeš....vite co?...vy se nadtim mordujete uz nekolik dnu....je vam už přes petaosumdesat roku...to se budete na stary kolena takle mučit? Nechcete to radši vzdat? ......no a starej kubeš, povida babka....dva dny na to umřel.............noale co mi obvinujes moji vlastni krev?, ptam se............no neni to snad jasny? zahudrovala jak krocan....ten chlap se s tema botama tak trapil...ze uz to nerozdejchal..........nojo...povidam ja....ale aby to vzdal....to si mu poradila ty!!! , von to jenom spatne pochopil ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Scény snažiace sa o dojatie diváka sú maximálne lacné, zápletka úbohá a dialógy neuveriteľne povrchné. No i tak sa nemôžem ubrániť pocitu, že ak by mladé dievčence ulietavali na Raise Your Voice miesto High School Musical, vo fotoalbumoch sociálnych sietí by nebolo toľko našpúlených pier a "muších okuliarov". Navyše Duffka je hezké pivo (chlip). ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, jako by si tvůrci filmů Danielle Steel odskočili vytvořit něco pro mladé americké ovečky. Úroveň je podobná. Scénář tohoto filmu je neskutečně hloupý, prvoplánovitě sladkobolný a primitivně nedomyšlený. Hillary Duff v hlavní roli herecky slabá, i když sympatická. Takovýchto hudebních dramat (snad?) pro mládež už vznikly mraky, toto dílo je navíc jedním z nejslabších článků této žánrové hromádky. A pokud takto vypadá výuka na amerických uměleckých školách, no tak to teda ouvej! Velmi slabý rychlokvas s nezajímavými postavami. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Sam Schreiber / Mitch Rotter | Hudba: Aaron Zigman, Machine Head | Produkcia: Sean McNamara,, David Brookwell, Toby Emmerich, A.J. Dix, Sara Risher, William Shively | Distribúcia: New Line Cinema | Štúdio: Brookwell McNamara Entertainment | Rozpočet: 15 miliónov $ | Tržby: 14,867,514 $ || Jednoduchá odrhovačka na motív "život je niekedy krutý, no musíš ísť ďaľej" a "splň si svôj sen". Na prvý raz celkom príjemná oddychovka, no napodruhý krát už vadí až príliž priemerný talent hlavnej predstaviteľky. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

První čtvrtina bylo čiré zoufalství. Teenagerovský doják s nezajímavými postavami a uši trhajícími dialogy. Taková snůška klišé se jen tak nevidí! Jak se Hilary Duff dostala na letní hudební školu, dalo se na to docela koukat, dokonce se objevilo i pár herců, kteří nejsou trapní (John Corbett), ale příšernosti ze začátku se občas zákeřně vracejí, aby ohrozily stravitelnost filmu pro nepuberťačky a videoklipové tempo zmrazily na nulu. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Skupina, jejíž koncert navštívila Terri a její bratr na začátku filmu, jsou kanadští Three Days Grace. (imro)
  • 15-milionový teenagerský snímek vydělal za první víkend (8. – 10.10.) promítání v USA 4 mil. dolarů a celkový obrat se pak vyšplhal na 10,4 milionu. (imro)

Reklama

Reklama