Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

Bachy 

všechny recenze uživatele

Hodně ujetá komedie přesně ve stylu Saschy Cohena. Opět sázka na fekální a sexistický humor. A stejně jako v Boratovi jsou to geniální gagy střídány nudou, či zhnusením útočícím na diváka. Naštěstí zhnusení tu není zase tolik a pasáže v parlamentu dělají z filmu totální legendu a kult. Bohužel jsem ale čekal nějaké velkolepější finále, nějakou bombu na závěr, která se nedostavila. Škoda konce, šel do vytracena. Přesto jsem chtěl třetí hvězdu přidat a to díky bonusům na DvD, které jsou ještě vtipnější než samotný film. Nejlepší pasáží filmu jsou (krom již zmíněného parlamentu) Saschovi prostřihy do filmu, kdy se snímek zastaví a Sascha komentuje, tam válí nejvíc. 2 a půl by bylo ideálních. ()

dzej dzej 

všechny recenze uživatele

Tohle že je ten Sacha Baron Cohen z oslnivého Borata? Ali G je tuctovým "rise and fall of the idiot" filmem plným nefungujícho humoru, rozpačitých hereckých výkonů a trapnosti. Zatímco v Boratovi dokázal Cohen vtisnkout svému hrdinovi dokonale propracovanou komickou (pseudo)identitu, jako Ali G se vytrapňuje chabými pokusy o nabodobení "shame on you niggaz" dikce a gestikulace. Jeho kreace jako by spíše patřily na vánoční besídku nějakého pomenšího gymnázia či do estrády TV Nova... ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

dost dobre, zo zaciatku som mal obavy lebo som si nevedel predstavit ako prevedu svet ali g-ho na filmove platno, ale pravdupovediac dopadlo to celkom slusne. i ked je jasne ze vysumelo dost povodnej komiky ktorou je ali g povestny (konfrontacia "bieleho tupeho rapera" so skutocnymi nic netusiacimi ludmi, co cohen doviedol k dokonalosti v boratovy), ale namiesto toho tam pridali dost vulgarneho humoru ktory vsak vobec neposoby nejak krcovito ale vazne vtipne. dabing dost vtipov zabil (bush), ale v originale je to bomba. no a je tam dokonca aj cohenove dalsie alter ego borat (este by to chcelo bruna). ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

no nevim, spolužáci to žrali, ale to jsme byli na základce a kadej hustej boreček nad Alim onanoval, ale ted, po tolika letech? Boratovi, Brunovi ani Diktátorovi to nesahá ani po koule, jde vidět, že Sasha tady ještě pořádně nevěděl, co vlastně chce, je to tak blboučké až je to celkem i stravitelné, ale vím jistě, že se na to už nikdy nepodívám, na rozdíl třeba od Diktátora, takže spíš takovej lehkej průměr ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Sacha Baron Cohen ve své raperské reinkarnaci sice není tak úchvatný a strhující jako v Boratovi, ale přesto je tahle bravurní parodie na hip-hopová klišé skvěle ujetá a docela dost vtipná (i když pár hluchých míst se tu najde). Jen by tu nemuselo být tolik fekálního a prděcího humoru, když už ten sexuálního charakteru by vydal na tři jiné filmy. Ale o tom je prostě asi mainstreamový hip-hop:-) Vše ostatní je docela trefná satira... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Když Ali (Sacha Baron Cohen) protestuje připoutaný k plotu kvůli zavření školy, jeden z reportérů pustí maso do krabičky ve dvou záběrech. (Pepy)

Reklama

Reklama