Reklama

Reklama

Joyeuse retraite 2

Trailer 1

Obsahy(1)

Trvalo to celé tři roky, ale nakonec se přeci jen do Portugalska Philippe (Thierry Lhermitte) a Marilou (Michèle Laroque) vydali. Vzali s sebou i vnoučata a chystají se na nádherné prázdniny u moře. Těšili se na to fakt dlouho – nejprve to byla rodina, kvůli níž zůstali ve Francii, později neodjeli kvůli pandemii covid-19, a tak si teď chtějí konečně užít volno v domě, který je stál tolik peněz! Naneštěstí když zaparkovali na zadané adrese, s hrůzou zjišťují, že ten dům de facto neexistuje. Minimálně není v takovém stavu, jaký jim popisoval bratranec Olivier (Nicolas Martinez). Té nemovitosti, která měla být hotová už před třemi lety, chybí dokonce dveře! Přesto všechno však zůstává Philippe v danou chvíli klidný, je totiž soustředěný na důležitější věc. S Marilou pozítří oslaví 40. výročí svatby a chystá jí překvapení. Potřebuje s ním jen trochu pomoci, a tak se obrátil s prosbou na Oliviera. Jako by bratránek neměl na svědomí už katastrofu s domem… (chamonix)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (2)

chamonix odpad!

všechny recenze uživatele

Už ze scénáře prvního dílu jsem byl jemně řečeno rozčarovaný a body jsem dával více méně jen Thierrymu a Michèle. Podruhé už moje míra snášení trapnosti přetekla. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Prvý diel tejto francúzskej komédii som nevidel, takže nemám základy na porovnanie. To však môžem povedať, že film Joyeuse retraite 2 patrí medzi tie súčasné francúzske komédie, ktoré sú charakteristické nízkou úrovní zábavných scén a dialógov. Situácie, ktoré vyvolá nedokončený byt a veci okolo neho, postrácajú kreatívnosť. Jednohubka, ktorú je možné bez problémov vynechať. Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama